calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

ZA ZDRAVO I JAKO TELO: Narodni lek protiv kiselosti organizma i za mršavljenje! (RECEPT)

Objavio: RHT
22/03/2022 10:00 AM

Narodni lekovi su veoma dobrodošli s vremena na vreme, kada želite da svoje telo ojačate i pripremite za novo godišnje doba.

Foto:Printscreen

Sirovi med i jabukovo sirće deluju blagotvorno zbog svojih sposobnosti za odbranu od infekcija i tretiranju različitih okolnosti koji utiču na bolji kvalitet života.

Kako napraviti napitak od jabukovog sirćeta i meda:

1 kašičica sirovog meda i 1 kašičica jabukovog sirćeta (ako mozete da tolerišete ukus, povećati dozu na 1 veliku kašiku) 1 čaša tople vode.

Možda ćete se prvobitno boriti sa jakim ukusom u ustima, ali kada osetite blagodeti, najverovatnije ćete želeti da se držite recepta.

Kada ga piti?

Najbolje je mešavinu piti na prazan stomak, ujutro. Konzumirajte ga na oko 20-30 minuta pre jela. Budite dosledni i koristite ga svakodnevno.

Neki predlažu povećanje unosa na dva, ili čak tri puta dnevno, u zavisnosti od vaših potreba i tolerancije za ukus. Jabukovo sirće može biti u interakciji sa diureticima, laksativima i lekovima za dijabetes i bolesti srca, pa ako planirate da ga koristite svakodnevno obratite se lekaru da bi se izbegle interakcije sa lekovima koje uzimate.

Izvor: hypebih.ba/Stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS