calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

“Za to više nema vremena”! Indira Radić progovrila o emocijama, pa otkrila šta joj prijatelj najviše zamjera

Objavio: RHT
01/10/2023 6:30 PM

Pjevačica Indira Radić rijetko se pojavljuje u javnosti, a nerijetko ističe da kada se kamere ugase živi potpuno običnim životom. 

Njene balade često znaju da rasplaču mnoge dame, a kako kaže i sama Indira, nije ni ona imuna na određene pjesme.

– Veliki sam romantik i emotivac. Ja sam žena iz prošlosti, volim da sve bude sa stilom, emocijom i nježnošću, neke suptilne stvari. Međutim, 21. vijek je, za to više nemamo vremena – istakla je Indira za medije. 

Prijateljstva joj, kako kaže, mnogo znače, pa iako se rijetko pojavljuje na gradskim dešavanjima, rođendan šminkera Dušana Lazića nije mogla da propusti.

– Dugi niz godina se nas dvoje poznajemo. Mi smo kao porodica. Ja mu želim sve najljepše od srca i on to zna – naglasila je ona, a na pitanje da li joj je davao savjete vezane za šminkanje, Indira odgovara:

– Jeste, ali kada me vidi ponekad, kada sam u inostranstvu pa se našminkam sama, samo mi pošalje poruku: “Ubiću te! Stavi barem crveni karmin, da svi gledaju u karmin”.

Kada su pokloni za prijatelje, Indira uvijek ide sa nečim s čim zna da neće pogriješiti.

– Koverta je uvijek najbolja opcija. Nikada ne možeš da znaš šta nekome najviše treba i šta će mu se svidjeti, ovako sam će kupiti. Ali kupila sam mu i nešto lijepo, što će trajati deset godina. To je medo koji drži ružu – rekla je ona.

(Informer)
BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS