calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji

VUPI GOLDBERG UGASILA PROFIL NA TVITERU ZATO ŠTO JE PLATFORMU KUPIO ILON MASK: Optužila ga da gasi satirične profile – Mask demantovao!

Objavio: RHT
08/11/2022 9:46 AM

Vupi Goldberg je izbrisala svoj nalog na Tviteru nakon što je milijarder Ilon Mask preuzeo platformu, objasnivši da je to sada mesto haosa.

Foto: Screenshot Youtube

„Prošlo je nešto više od nedelju dana otkako je Ilon Mask preuzeo Tviter, a mesto je u neredu.”- rekla je Vupi.

Vupi je zamerila Masku što naplaćuje 8 dolara mesečno za verifikaciju naloga ali i što je suspendovao Кeti Grifin jer se lažno predstavljala kao satiričan nalog.

Foto: Screenshot twitter

Goldberg je, međutim, propustila da primeti da se pravilo za lažno predstavljanje na Tviteru nije promenilo, jer su nalozi suspendovani zbog lažnog predstavljanja i pod prethodnim vođstvom Tvitera.

Štaviše, Grifin nije glumila Maska sa parodijskog naloga. Кoristila je sopstveni nalog, označen plavom verifikacijom.

Grifin je promenila ime svog profila i koristila Maskovu sliku profila da bi izgledalo kao da je to njegov nalog, a zatim je počela da tvituje svima da glasaju za demokrate na predstojećim izborima.

„Ubuduće, svi koji se na Tviteru budu lažno predstavljali bez jasnog navođenja „parodije“ biće trajno suspendovani“, objasnio je Mask u tvitu nakon Grifinove suspenzije.

Goldberg nije jedina levičarska slavna ličnost koja je napustila Tviter zbog Maskovog preuzimanja kompanije.

U subotu je manekenka Gigi Hadid najavila da je napustila Tviter, rekavši da je postalo prostor “mržnje i netrpeljivosti“.

Debra Mesing, Mark Rufalo, Tea Leoni, Šonda Rajms i Aleks Vinter su takođe među levičarskim elitistima koji su najavili da će napusti Tviter nakon što je Mask preuzeo platformu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS