calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života

VUČIĆ OTKRIO DETALJE MASAKRA NA VRAČARU: Pronađeno je čak 57 čahura, 6 metaka, 4 okvira od po još 18 metaka! DRŽAVNE INSTITUCIJE SU URADILE SVOJ POSAO!

Objavio: RHT
03/05/2023 6:46 PM

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima povodom tragedije na Vračaru gdje je maloletni Kosta K. ubio osmoro vršnjaka i portira, a ranio šestoro đaka i nastavnicu. Prije obraćanja odata je počast nastradalima u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

“Izražavam saučešće porodicama, roditeljima, braći i sestrama, dekama i bakama ubijene djece, djeci porodice ubijenog radnika obezbjeđenja. Srbija je nažalost u tuzi ujedinjena. Ta tuga je velika da ne pamtimo veću. Kada smo u tuzi ujedinjeni, moramo biti složni, da ne kažemo da se nikada više ne ponovi što bi bilo najbolje, ali samo da se broj takvih incidenata i tragedija smanjuje. Djecu roditeljima da vratimo ne možemo… Dječak će biti smješten u posebnom dijelu klinike za neuropsihijatriju. Otac djeteta koje je ubilo vršnjake i čuvara držalo je pištolj očigledno nepropisno, uhapšen je on, privedena je i majka. Kao predsjednik Republike moram da govorim o činjenicama, ovaj stravičan zločin dogodio se u jednoj od tri najbolje škole u zemlji, ugledna škola. Policijski službenici su bili u školi prije početka nastave, profesionalno su obavili posao, obezbjeđenje je veoma dobro uklopljeno u školu, čovjek koji je ubijen iz obezbjeđenja čak je razmijenjivao i poruke sa dječakom koji ga je ubio. Dječak je u svojoj izjavi pokazao da je planirao sve. On je to na čudan način objasnio. Pričaju o vršnjačkom nasilju, o prijetnjama bombom. Ne izmišljajte da postoji smjena sa bogatom i siromašnom djecom, ne izmišljajte vijesti. On je tražio premještaj jer je bio najbolji učenik i svi su ga izbjegavali, tražio je premještaj u odjeljenje gdje je imao trojicu drugara. On je čekao dan kada će to da učini, bio je tri puta u streljani sa ocem. Ovo je sve suprotno od onoga što se piše, niti je riječ o nekome ko je bilo čime bio nezadovoljan, iz dobre porodice, roditelji ljekari, imućni, škola sa visokim stepenom obezbjeđenja, ne možemo da imamo policajca u svakoj školi. Priča se o postavljanju KD vrata, hoćemo li da postavimo ta vrata i u čitav Tašmajdanski park?! Ovo nije pitanje vlasti i opozicije, iako znam šta već rade cijeli dan. Ovo je pitanje za cijelu naciju, društvo da li ćemo da budemo ujedinjeni i da priznamo svoje greške, da pokušamo da svoju djecu vratimo sportu, da ih malo odmaknemo od telefona i televizora. Pričate krive su te i te televizije, niko od te djece ne gleda televiziju, oni su na internetu čitav dan. Nemojte da se pravimo ludi – rekao je predsjednik.

Printscreen

Vučić je dodao da je 57 čahura i šest metaka pronađeno, četiri okvira od po 18 metaka. 

– Otac mu je počasni član jedne streljane, obično gađaju u toj streljani na stadionu. Možda ja nisam uradio svoj posao, objasniću poslije zašto, ali državne ustanove su u ovom slučaju uradile svoj posao kako treba. Prema izvještaju ljekara dječak je trenirao karate, bavio se sportom, volio da uči… Pitanje je šta radi maloljetno dijete u streljani i ko je to dozvolio. On je prema šemi koju je nacrtao igrao neku igricu, strašno je to što je sada za neke vršnjake postao heroj – kaže predsjednik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS