calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

VUČIĆ GOSPODSKI UNIŠTIO NEZNALICE SA TAJKUNSKE TV: Ja se borim za našu zemlju i razmišljam o danu posle!

Objavio: RHT
28/09/2022 6:30 PM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona fabrike Grundfos, posle čega se obratio medijima

Foto: Screenshot Youtube

Novinarka “Newsmax Adria”  pokušala je danas da isprovocira predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali je usledio predsednikov jasan govor.

Naime, ona je predsednika pitala o pritiscima koje Srbija trpi zbog neuvođenja sankcija Rusiji, kao i od koga ti pritisci dolaze, u maniru neznalica, budući da je svakome ko iole poznaje političku scenu jasno kroz šta prolazi naša zemlja.

– Gledam u vašim medijima pritisak na naše rukovodstvo. Ne gledam šta stranci govore, gledam šta vi govorite u vašim medijima. Ne moram ni da gledam nacionalne frekvencije, dovoljno je da gledam vaše medije šta govorite. Ja se ne borim ni za Putina ni za Bajdena, ni za koga, ja se borim za divne ljude u ovoj fabrici, za svakoga ovde, za žene i muškarce, za svoju zemlju. Gledam kako da u ovim teškim trenucima Srbija ne bude na njihovom udaru i gledam kako da razmišljam o danu posle – rekao je predsednik smireno i dodao:

– Neko mora da razmišlja šta ćemo sutra kad budemo imali mir, jesmo li uspešno odbranili naše interese ili nismo. Postoje brojni pritisci, očekujem da ću moći više o tome da govorim građanima Srbije nakon svih tih razgovora. Shvatio sam da ti mediji su samo politički instrument, tako da kad budu sledeći put govorili o nezavisnosti medija, samo ću ih podsetiti o onih iz Brisela, to govori da oni imaju sve manje strpljenja, kod nas sve grupe za pritisak biće angažovane i za jednu i za drugu stranu, kako ko koga plaća. Ali za nas koji nismo plaćeni, gledamo šta su naši interesi i o tome ću posle da govorim. Znam dokle mogu da idem da ne naškodim našoj zemlji, a znam i dokle neću da idem – kazao je Vučić.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS