calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

VRŠNJAČKO NASILJE U OSNOVNOJ ŠKOLI: Devojčice se krvnički tukle, ostali prostački navijali, a škola zataškava zlostavljanje!

Objavio: RHT
15/09/2022 8:45 AM

Na pitanje da prokomentarišu slučaj, iz škole neljubazno poručili da je sve rešeno i odbili da daju detaljnije informacije

Foto: Printscreen

Devojčice, čiju je krvavu tuču snimio neko od njihovih drugova dok su drugi prostački navijali za jednu od njih, pohađaju, kako je Alo! saznao, Osnovnu školu „Jelica Milovanović“ u Sopotu.

Inače, snimak na kome se vidi kako se dve devojčice čije godine je teško proceniti biju zgrozio je javnost. Što zbog vršnjačkog nasilja, krvavog obračuna između drugarica, koje su jedna drugu udarale i čupale za kosu, što zbog prostačkog navijanja prisutne dece. Posebna priča je da nikome nije palo na pamet da ih razdvoji i smiri.

Foto: Printscreen

„Je*i joj mamu, tako“, čule su se reči najverovatnije devojčice koja je stajala pored i navijala i koja je navodno i snimila ovaj video i koja je, pretpostavlja se, i nastavila s komentarisanjem.

„Hajde, S…, brate, šta si juče radila u teretani toliko dugo?“

Ista osoba je ubrzo počela da viče: „Beži, beži, policajka, policajka“, nakon čega su se svi razbežali.

Zasad nema informacija o stanju zlostavljane devojčice, kao ni o tome kada je snimljeno vršnjačko nasilje.

Škola zataškava zlostavljanje

– To je sve rešeno. Do viđenja, prijatno! – neljubaznim tonom su nam se obratili iz škole “Jelica Milovanović” kad smo pokušali da saznamo šta se dogodilo.

Izvor: alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS