calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Upaljen meteo alarm!

Objavio: RHT
19/03/2024 10:30 AM

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK

Zbog jakih udara vjetra na području istočne Hercegovine i jugoistočne Bosne upaljen je žuti meteoalarm, objevio je Federalni hidrometerološki zavod BiH.

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK / Foto: FHMZBiH

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK / Foto: FHMZBiH

Na području trebinjske regije očekuju udari vjetra od 40 do 70 kilometara na sat, a na području fočanske regije prognoziraju se udari vjetra brzine od 40 do 60 kilometara na sat zbog čega je na snazi žuti meteoalarm.

“Očekujte manje smetnje u aktivnostima na otvorenom. Budite svjesni krhotina koje nosi vjetar. Lokalne smetnje u aktivnostima na otvorenom su moguće usljed krhotina koje nosi vjetar”, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Inače, u Bosni i Hercegovini preovladava pretežno oblačno vrijeme. Kiša je zabilježena u većem dijelu Hercegovine i na jugoistoku Bosne, a na planinama slab snijeg.

Temperature zraka u sedam sati iznosile su Bjelašnica -5, Ivan Sedlo i Sokolac 3, Bijeljina i Gradačac 4, Doboj 5, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 6, Bugojno, Drvar i Livno 7, Bihać, Prijedor, Sanski Most i Zenica 8, Široki Brijeg 9, Trebinje 10, Neum 12 i Mostar 13 stepeni Celzijusa.

Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 942 hPa, na normali je i lagano raste.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno razvedravanje tokom dana. Dio prijepodneva u istočnim područjima Bosne i u većem dijelu Hercegovine sa slabom kišom, a na planinama sa slabim snijegom.

Na jugozapadu Bosne i u Hercegovini slaba do umjerena bura, a u ostatku zemlje slab sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Dnevna temperatura zraka od 8 do 14, na jugu do 17 stepeni Celzijusa.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme, uz postepeno smanjenje naoblake tokom dana. Dnevna temperatura zraka oko 12 stepeni Celzijusa.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS