calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO) Najmudrije žene su rođene u ova četiri horoskopska znaka TRAGEDIJA Detalji smrti mlade Sarajke Džejle Drapić (16): Stomatolog od porodice tražio “da mu ne udaraju na egzistenciju” Bivša prva dama Francuske u donjem vešu bacila sve u trans: Žao mi je što mi muž nije ovdje PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MATEJE MATIJEVIĆA: Progovorila o njenovom STANJU nakon napuštanja rijalitija! Pi Didi se prvi put oglasio iz zatvora! Kontroverzni reper poslao poruku, društvene mreže se usijale!

VRELE FOTKE IVANE DUDIĆ! Glumica pokazala golu zadnjicu, pa otkrila i više nego što je smjela! (FOTO)

Objavio: RHT
16/10/2024 1:30 PM

VRELE FOTKE IVANE DUDIĆ! Glumica pokazala golu zadnjicu, pa otkrila i više nego što je smjela!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Dudić slovi za jednu od najzgodnijih dama sa domaće javne scene, a sada je to još jednom potvrdila.

Dok uživa u sunčanom Meksiku, Ivana nije zaboravila na svoje vjerne pratioce, te ih je počastila vrelim fotografijama.

VRELE FOTKE IVANE DUDIĆ! Glumica pokazala golu zadnjicu, pa otkrila i više nego što je smjela!

Naime, Ivana je pozirala u kupaćem kostimu, a njena zadinja u tanga bikinu je bila u prvom planu.

Zavodljive poze i izvajano tijelo privukli su niz pozitivnih komentara na društvenoj mreži Instagram na kojoj je glumica i objavila fotografije.

Čitajte i ŽESTOK SUKOB ANĐELE I GASTOZA! Ori se sve – cimeri u šoku

Anđela Đuričić stavila je tačku na druženje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je izazvalo neviđeni revolt kod rijaliti učesnika.

Gastoz smatra da Anđela pretjeruje i da se ponaša kao da joj je pobio pola familije, te je dodao i to da ništa loše nije uradio.

– Smatram da ništa nisam pogrešio, tu je Ena samo koleteralna šteta – istakao je Marinković.

– Ona je mene razočarala jer je ispalo kao da sam joj pobio pola familije. Poslije svih lijepih dana nije mi jasno da može da digne tako velike zidove – nastavio je Nenad.

– Sada da je podsjetim malo, kada smo pričali, koliko ona misli da sve pamti, ne pamti. Da je zapamtila naš razgovor o emocijama, razmišljala bi da me ne povredi. Moj zadatak je bio da je nasmijem, a njen zadatak je bio da me povrijedi. Glupo mi je da prolazimo jedno pored drugog, ne mogu tako da živim – rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS