calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spartak predstavio Sarajevo: Bogata historija i nacionalni ponos, jedan igrač posebno opasan NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO) Hari Varešanović pred spektakl ispod Starog mosta: Ima jedna tajna koju mnogi ne znaju… RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DJECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DIJETE?! Nema posao, samo se kocka?! Jana Memi sasula sve u lice: Kosu ću ti iščupat! Ti nas zavađaš! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAHI! Ovo su pravila u seksu koja se apsolutno moraju poštovati MUP RS-a uvodi novu praksu za saobraćajne kazne Bosanac kupio kuću u Njemačkoj za 3.500 eura i u njoj našao blago! (VIDEO) RASTALI SE MILE I MEČE: Inspektori došli po životinju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel otkrio sve o svojim povredama: SVE IDE NA OBRAZ MEMI! “Pamtim, pa vratim” BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom svijeta! Poslije ženidbe se totalno zapustio?! JANJUŠEVIM DOMOM ODZVANJAJU JAUCI I PLAČ: Sve bih dao da si tu PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobjegla!

VRELA DŽEHVICA POPUT PRAVE JAHAČICE! Od ovog može da se rikne! (FOTO)

Objavio: RHT
23/07/2024 1:45 PM

Vrela Džehvica!

Fotografija Teodore Džehverović je izazvala lavinu komentara, a od pogleda na pjevačicu zastaje dah! Mreže su se usijale nakon što je pokazla svoje preplanulo tijelo i obline!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša rijaliti učesnica često voli da obraduje obnaženim i vrelim objavama! Teodora je na svom Instagram profilu podijelila provokativnu fotografiju koju je napravila ispred ogledala.

foto: instagram/printscreen/teodoradzehverovic

Obučena u bebi plavi jednodjelni kupaći kostim sa prorezima na stomaku. U prvom planu su bile njene obline i grudi, a glavu je krasio šešir.

Kaubojski šešir i naočare za sunce, a zbog odjevne kombinacije liči na pravu zanosnu i divlju jahačicu.

Mnogobrojni obožavaoci pohvalili su atraktivni izgled pjevačice i vitku liniju. Ona je uslikala tijelo, a trening u teretani se i te kako isplatio.

Vrela Džehvica!

Naime,  u svega nekoliko sekundi je uspjela da podigne pritisak muškarcima, ali i ženama. Niko nije ostao ravnodušan na njene obline.

Podsjetimo, atraktivna brineta uživa u ljubavi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom. Zaljubljeni par se trenutno nalazi na luksuznom ljetovanju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”ANĐELO NAPADNUT! Anita se oglasila, poslala snažnu poruku:”Ima mnogo psihopata u našem okruženju, ja bih nju prebila…

Starleta i Ranković šokirani

Ima mnogo gorih psihopata u našem okruženju, imamo iskustva sa njima, ali ovo, kao što je on imao, nismo imali, ali ima mnogo gorih ljudi oko nasBijesan je…. – priča starleta i dodaje kroz osmijeh:

Anđelo napadnut!

Nisam vidjela, ali mi je rekao. Ja sam se tad šminkala, ali dobro, našla sam poželjnog muškaca, meni je sad smiješno, ne znam kako je to izgledalo kaže izaključuje za kraj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS