calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima!

VRAĆAJU SE MAKSI HALJINE SA IZAZOVNIM IZREZIMA: Pogledajte kakvi će modeli biti u trendu ovog proleća i leta!

Objavio: RHT
22/01/2022 8:30 AM

Dizajnirane haljine kategorija su za sebe jer su upravo one modeli kojima kreatori najčešće daju maksimum svoje pažnje i kreativnosti.

Ono što smo uočili kao nit koja se provlači jeste to da su haljine za proleće/leto 2022. mahom lepršave, lagane i od najfinijih, a često i održivih materijala. Naravno, motiv cveća, ali onog sofisticiranog, retro cveća takođe je umnogome prisutan kod dizajnera, posebno u modnoj kući Erdem.

Svakako, kao kontrast romantici kreatori su se okretali stvaranju haljina sa izazovnim izrezima: Roberto Kavalije predstavio naročito sexy krojeve ovakvih toaleta u crnoj boji.

Stoga, predlažemo da pogledajte modele koje smo izdvojili za vas sa nedelja mode iz Milana, Pariza, Njujorka i Londona za 2022 godinu.

Foto:Printscreen/Profimedia

Foto:Printscreen/Profimedia

Foto:Printscreen/Profimedia

Foto:Printscreen/Profimedia

Foto:Printscreen/Profimedia

Foto:Printscreen/Profimedia

Foto:Printscreen/Profimedia

Izvor: hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS