calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke Najveći gaf na otvaranju Olimpijskih igara: Francuzima se svi smiju ALEKSANDRA NIKOLIĆ IMA NOVOG DEČKA! Sve se otkrilo javno, Filip Car na aparatima!

“Voljela bih da sam malo bolje birala oca svog djeteta”: Kaja Ostojić brutalno prema bivšem sa kojim je sa 19 godina dobila dijete

Objavio: RHT
27/11/2023 8:20 PM

Kaja Ostojić postala je majka sa samo 19 godina, a zbog odluke da se u ulozi roditelja nađe vrlo mlada nikada se nije pokajala. 

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Naprotiv, majčinstvo u ranim godinama dalo joj je vjetar u leđa za dalje poduhvate u karijeri.

Bilo je izazovno. Imala sam malo i sreće što su se meni mnoge stavri iskristalisale pa sam mogla da imam i dadilju koja je živjela sa mnom. Koliko god da me je rano majčinstvo mi je otežalo poslovni put, u isto vrijeme mi je i bilo vetar u leđa da napravim što više i da se borim da ona bolje živi, jer nije isto kada se boriš za sebe i svoje dijete – iskrena je Kaja.

 Foto: ATAImages/Amir Hamzagić

Pjevačica tvrdi da bi jednu stvar ipak promijenila, a reč je izboru oca njene kćerke.

 Promijenila bih par ključnih momenata ali to znači da ne bi bilo moje kćerke. Voljela bih da sam malo bolje birala njenog oca, to žalim iz ove perspektive. Kada bih se odlučila da ponovo imam dijete baš bih dobro razmsilila i dala više vremena odluci da izaberem oca za svoje dijete – rekla je u emisiji “Bez filtera sa Sarom i Minom”.

Podsjetimo, nakon prvog braka, Kaja se udavala još dva puta, a treći brak bio je sa poznatim dj-em Džuniorom Džekom. 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/24sedam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS