calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

“PA AKO BIH PROVJERIO, NE BI MI BIO PROBLEM” Vojaž šokirao sve priznanjem o Breskvici, a evo da li joj je poslao sok, SKANDALČINA!

Objavio: RHT
18/04/2024 9:20 PM

Vojaž šokirao priznanjem!

 Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Vojaž šokirao priznanjem!

Reper Mihajlo Veruović Vojaž je nedavno zakoračio u svijet preduzetništva lansirajući svoje ledene čajeve, što je izazvalo značajnu pažnju javnosti.

Posebno intrigantno je to što jedan od ponuđenih ukusa čaja nosi naziv breskva, što je izazvalo spekulacije o povezanosti sa njegovom bivšom djevojkom Anđelom Ignjatović Breskvicom.

Pjevač je došao sa svojom majkom Žanom Veruović, kao i bratom Milanom, dok se njegova ljepša polovina nije pojavila.

Sok od breskve

Na promociji svog novog biznisa, Mihajlo je ekskluzivno za Hype otkrio da li će poslati upravo sok od breskve svojoj bivšoj ljubavi, dodatno zagolicaću maštu publike.

Na samom početku promocije, reper je s odlučnom sigurnošću otkrio detalje svog poslovnog angažmana, ističući da mu profit nije primarni cilj. Umjesto toga, fokusirao se na pružanje kvalitetnih proizvoda svojoj publici, s ciljem dugoročnog zadovoljstva. Uvjeren je da će uspjeh doći prirodno i na vrijeme, te da je ključ u dosljednosti i predanosti visokim standardima.

-Ja uvijek gledam i stojim iza toga da sve što se radi, mora da se radi na duge staze. Mene profit u svemu ovome toliko ne interesuje. Kao što sam rekao, mi očekujemo da će biti nečeg. Naravno, nijedan biznis se ne pravi da bi izgubio. Ali čitava suština ovoga je naša želja da mi napravimo nešto što će ljudima da daje nešto zauzvrat. To upravo ćemo da radimo kroz za publiku koja u stvari u stvari pije taj čar. Tako da većinu stvari koju mi dobijemo od ovog čaja ćemo vratiti nazad publiku – istakao je pjevač.

U duhu aktuelnog trenda slanja PR paketa među kolegama, pjevač je otkrio da je već napravio svoju listu odabranih primatelja. Pažljivo je odabrao ko će biti počastvovan njegovim novim sokom, pokazujući želju da dijeli svoj poslovni uspjeh sa svojim kolegama u muzičkoj industriji.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Pa već sam ja napravio neku PR listu kome ću ja da proslijedim te čajeve. Tako da najbližima poslati – otkrio je Vojaž, a zatim za Hype ekskluzivno odgovorio i da li se možda na toj listi nalazi i njegova bivša djevojka, takođe i koleginica, Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica.

-Pa ako bih naravno provjerio, ne bi mi bio problem da pošaljem – šokirao je pjevač.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS