calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVI NAPAD U HRVATSKOJ! Muškarac sjekirom nasrnuo na policajce, pa preminuo nakon što su ga savladali Džanan Musa posjetio migrantske centre u Kantonu Sarajevo: “Radost koju sport donosi najčistiji je alat za izgradnju povjerenja” Bosanac se vratio s mora i doživio šok: Htio kupiti hotel, ukradeno mu 1,7 miliona maraka! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima poravnila, a Jana nikad žešća: Dosta sam šutila! UKRAJINKA PRIJETI MEMI ZGROŽEN DESINGERICOM! Pjevač brutalan:”Roditelji, vaspitavajte djecu na vrijeme” POTVRĐENE LIJEPE VIJESTI IZ DOMA ŠA! OTKRIVAMO I KOJE IME SU ODABRALI ZA BEBU! VRELA DŽEHVICA POPUT PRAVE JAHAČICE! Od ovog može da se rikne! (FOTO) ANĐELO OTKRIO TUŽAN RAZLOG ZBOG KOJEG NOSI MAJČINO PREZIME I DA LI SE ODREKAO OCA? Na Ilidži Turkinja uhapšena zbog oružja, a Alžirci zbog pljačke pumpe Veliki novčani horoskop za avgust: Ko će praviti skupe greške, a ko dobiti nagradu Usijao se Instagram: Mesijeva supruga uzvratila Ronaldovoj Georgini TRUDNA MAJA IDE U ZAGREB KOD STANISLAVA! Zašto se ne usuđuje da uradi test? ANĐELO NAPADNUT! Anita se oglasila, poslala snažnu poruku:”Ima mnogo psihopata u našem okruženju, ja bih nju prebila…” NAKON 25 GODINA BRAKA RAZVEO SE DŽENAN LONČAREVIĆ EMOTIVNO! FOTKA TRUDNE KAĆE SVE RAZNIJEŽILA! Od pogleda zastaje dah! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan želi zadržati Janu: Uzeo joj telefon i odveo je na izlet! IMA DOVOLJNO VREMENA DA JOJ OGADI MEMU

DNEVNI HOROSKOP: Lav na oprezu zbog novih poznanika, Vodolije obnavljaju vezu

Objavio: RHT
23/07/2024 9:15 AM

Vodolije obnavljaju vezu

Pročitajte dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine! Dnevni horoskop za 23. jul 2024 IZVOR: SHUTTERSTOCK/NEW AFRICA

Dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine kaže da biste danas mogli da dobijete neočekivanu ponudu za novi projekat. Moguće je i povećanje plate, ali ćete dobiti i dodatne odgovornosti. Stara ljubav se vraća u vaš život, što će vam umnogome zakomplikovati trenutnu vezu. Razmislite prije nego što donesete odluku. Pazite na stres. Opustite se i više spavajte.

BIK

Vaša upornost će se konačno isplatiti, kaže dnevni horoskop. Moguće je unapređenje ili nagrada za dosadašnji rad. Očekuje vas harmonija u vezi, ali pazite na ljubomorne ispade. Singl Bikovi mogli bi da upoznaju nekog posebnog na društvenom događaju. Pripazite na ishranu. Mogući problemi sa varenjem.

BLIZANCI

Nemojte da se iznenadite, biće neočekivanih promena na poslu. Sposobnost prilagođavanja je ključna. Budite spremni na izazove. Flertovanje na radnom mjestu moglo bi da izazove neprijatnosti, upozorava dnevni horoskop. Ako ste u vezi, obratite više pažnje na partnera. Povećajte unos vode i izbjegavajte previše kofeina.

RAK

Kolege primećuju vaš trud, a bogami i nadređeni – očekujte nagradu! Samo, treba da budete svjesni da uz nagradu idu i nove dužnosti. Romantična večera s partnerom će produbiti vašu vezu. Singl Rakovi bi mogli da upoznaju nekoga preko društvenih mreža, kaže dnevni horoskop. Pazite na hronični umor. Pokušajte da se više odmarate.

LAV

Dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine kaže da vaša kreativnost danas dolazi do izražaja. Moguća je saradnja sa inostranstvom. Strast se vraća u vezu! Slobodni Lavovi, budite oprezni s novim poznanicima, nisu svi iskreni. Redovno vježbanje će vam pomoći da se osjećate energičnije.

DJEVICA

Vaša analitičnost će vam donjeti prosperitet i sjajne rezultate. Moguće su novčane nagrade ili bonusi, kaže dnevni horoskop. Partner vam pruža podršku, što vam mnogo znači. Singl Device bi mogle da upoznaju nekoga preko prijatelja. Pazite na bolove u leđima. Razmislite o masaži ili vježbama za istezanje. 

VAGA

Dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine kaže da će vam danas diplomatske sposobnosti donijeti uspjeh. Moguće je sklapanje važnog ugovora. Harmonija u vezi, ali pazite da ne zapostavite partnera zbog posla. Singl Vage bi mogle da započnu vezu s nekim iz prošlosti. Održavajte ravnotežu između posla i odmora. Moguće su glavobolje.

ŠKORPIJA

Danas je povoljan dan za poslovne investicije. Na vidiku je povišica, povedite računa o kumunikaciji. Na polju ljubavi, strasti su na vrhuncu. Pazite da ljubomora ne pokvari trenutke sreće. Slobodne Škorpije bi mogle da započnu strastvenu vezu, kaže dnevni horoskop. Pazite na imunitet. Unosite više vitamina. 

STRIJELAC

Dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine kaže da će vam poslovna putovanja doneti nove prilike. Budite otvoreni za saradnju. Partner vas iznenađuje romantičnim gestom. Singl Strijelčevi bi mogli na putovanju da upoznaju nekoga posebnog. Budite fizički aktivni i povećajte unos zdravih namirnica.

JARAC

Poslovni izazovi vas motivišu, kaže dnevni horoskop. Moguće je unapređenje ili povećanje obima posla i odgovornosti. Partnerova podrška vam je danas najvažnija. Slobodni Jarčevi bi mogli da započnu vezu s nekim iz radnog okruženja. Pazite na zglobove. Redovna fizička aktivnost je preporučljiva.

VODOLIJA

Imate pregršt svježih ideja i to vam donosi uspjeh. Moguće su pohvale od strane nadređenih. Veza prolazi kroz fazu obnove, budite strpljivi, kaže dnevni horoskop. Singl Vodolije bi mogle da upoznaju nekoga preko društvenih mreža. Unosite više tečnosti i izbjegavajte brzu hranu.

RIBE

Dnevni horoskop za 23. jul 2024. godine kaže da ste danas posebno kreativni. Moguće su nove poslovne prilike ili saradnje. Partner vam pruža podršku i razumjevanje. Singl Ribe bi mogle da započnu vezu s nekim ko dijeli njihove interese. Pazite na mentalno zdravlje. Meditacija ili joga mogu pomoći.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS