calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

Vlado Georgiev tvrdi da je Zemlja ravna! BURNA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Objavio: RHT
20/09/2023 1:20 PM

Pjevač Vlado Georgiev privukao je pažnju objavivši na društvenim mrežama da je naša planeta ravna.

Foto: Instagram

Kao “dokaz” je priložio fotografiju mora te napisao:

“Koliko je zakrivljeno, baš onako okruglo i to kroz zoom 48x”.

Jedan korisnik Twittera mu je odgovorio da je tvrditi da je Zemlja ravna ploča isto kao i tvrditi da nema gravitacije.

“Prosto je apsurdno. Bukvalno golim okom pri svakom pomračenju Mjeseca vidimo da je Zemljina sjenka okrugla. Ako ni to nije dovoljno, lijepo štap u zemlju i prati kako sjenka pravi cijeli krug oko štapa za 24 sata”, naveo je.

“Zašto ne hodaš uza zid kad te drži gravitacija? Tesla objasnio onomad”, odgovorio mu je pjevač.

Mnogi su Georgieva upitali da li zaista misli da je Zemlja ravna ili je riječ o šali. Korisnik Twittera mu je, između ostalog, poručio da pije manje vina, a Georgiev mu je poručio:

“Ma ne, više muzike i ljubavi, uključiti mozak… Inače odeš i izubadaš se nepoznatim vakcinčinama i budeš debil.”

Pjevač je zatim svim kritičarima poručio da mu niko od njih nije ništa dao i da je sve sam zaradio i stekao.

“Radim od svoje 11. godine. Pi*dite koliko vam prija, ja ću da uživam u plodovima mog poštenog i krvavog rada. Žao mi je što ovoliko sekiram drugosrbijanske NGO bogotve, ali tako je”, napisao je.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS