calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

VILA KRIJE ESTRADNE TAJNE: Miloš Bojanić uložio 200.000 eura u renoviranje kuće na moru

Objavio: RHT
09/07/2023 8:35 PM

Pjevač Miloš Bojanić uložio je 200.000 eura u renoviranje svoje vile u Baošićima, nadomak Herceg Novog. 

Naime, njegova vila ima nekoliko apartmana i smiještena je tik uz šetalište i plažu, te je tako i odlična lokacija za turiste koji posjećuju crnogorsko primorje.

Kako bi troškove renoviranja sveo na minimum, Bojanić je zasukao rukave i sve je radio sam, a priznao je i da majstora nije bilo ni za lijek, te je praktično bio i primoran sam da radi.

– Renoviranje me je koštalo đavo i po. Sve sam ovo sam uradio, majstora nije bilo ni za lijek, jer niko nije znao da radi keramiku i zidanje, sa jednim radnikom sam sve uradio – kazao je Bojanić.

On je istakao da se u njegovoj kući uvijek nalazi dosta rodbine. 

– Moja kuća je puna rodbine, a najviše volim kada mi dođu od pokojne sestre djeca i kad mene ne bude bilo oni su uvijek dobrodošli – dodaje on.

Gotovo svaki apartman ima izlazak na terasu ograđenu staklom, a privatnost od znatiželjnih pogleda pruža i zid od ukrasnog kamena i kapija.

Pjevač ističe da u slobodno vrijeme vozi čamac i gliser i uživa u čarima ljeta i mora sa porodicom.

Inače, svojevremeno su u ovoj kući ljetovale brojne muzičke zvijezde, među njima se našle njegove kolegice Lepa Brena, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Nada Topčagić i mnogi drugi te se nerijetko mogu čuti priče da upravo Bojanićeva vila krije najveće estradne tajne.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS