calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) Maja i Stanislav: Nismo se tukli, možemo se družiti, a nikad se ne zna šta donosi dan, šta noć GASTOZ ŽESTOKO PONIZIO ANĐELU: Izgovorio joj ove riječi, ona ostala zatečena, ovo nije očekivala od njega! Raskid iz staračkog doma postao hit na internetu: Gotovo je, preboljela sam te Pojavio se snimak žestoke akcije Terze i Sofije! Svi se pitaju kako je Milici! (18+) “Predvidjela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” SARA TKD “Prijetili su mi smrću! Ne selim se za Dubai!” Fran Kosmat o AFERI sa Elektrom Elite i Riki Martinom! “Nude mi svašta, ne prodajem se JEFTINO!” Uvijek prisutna magija: Ovako se Toše Proeski vinuo u visine Bijeli mag otkriva ko baca crnu magiju u rijalitiju i koga čeka veliki problem! Fatima tepa papagaju, Elmedin ljubomoran! Ja ovo od tebe nisam doživio! Razvodi se Tina Ivanović?! Krah braka nakon godina ljubavi?! Što nas želite rastaviti, koji je vaš problem? Marija je predobra i nikad nije pomenula Saleta? Oglasio se otac preminule Džejle Drapić: Zubar joj nije izvadio zub, dobila je apsces, sve je otišlo na pluća Model iz Srbije zaludio žene: Miroslav pokazao mišiće Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši? Fatima se zeza i smije naglas! EVO GDJE JE JOŠ JANJUŠ ULOŽIO NOVAC – PORED BARA! Hoće li se obogatiti? (FOTO)

Viktorijini anđeli se vratili: Najslavniji svjetski supermodeli zablistali na reviji

Objavio: RHT
16/10/2024 2:30 PM

Viktorijini anđeli se vratili

Viktorijini anđeli se vratili/Foto: Tanjug

Sinoć je u Njujorku održana čuvena Victoria’s Secret revija poslije šestogodišnje pauze. Brojne kontroverze stavile su šou na čekanje, a neke od najsjajnijih zvijezda manekenske industrije, uključujući supermodel Tajru Benks, izašle su na modnu pistu.

Uzbudljivi nastup Šer

Ikonični model se epski vratio na pistu u srijedu uveče nakon 20 godina, zatvorivši šou nakon uzbudljivog nastupa legendarne muzičke zvijezde Šer.

Pored Benksove, pistom su prošetale i vlasnice krila Victoria’s Secreta, poput Adrijane Lime, ​​Kendis Svejnpol i manekenke Điđi Hadid, koje su primijećene tokom cijelog šoua. Kejt Mos, Behati Prinslu, Bela Hadid i Ešli Grejem takođe su se pojavile na pisti.

Victoria’s Secret show

Uoči revije, Benks je podijelila osnažujuću objavu rekavši:

“Nikad nisi premlad da pokidaš i nikada nisi prestar da ostvariš san. I nadam se da ćeš sjutra raditi sa mnom i jedno i drugo kada ponovo budem ljuljala tu pistu Vicotria Secreta poslije skoro 20 godina”, napisala je i dodala:

“Dok hodaš, razmišljaj o svojim snovima, o tome šta želiš da postigneš. O toj stvari zbog koje si sumnjao u sebe. O toj stvari za koju nisi siguran da li si dovoljno samouvjeren da je ostvariš. Nikada nemojte prestati da sanjate. Ali sada je vrijeme da počnete da radite”.

Prošlo je nekoliko godina od posljednje revije Victoria’s Secret na pisti. Godine 2019. godišnji događaj je otkazan nakon turbulentnog perioda za brend.

Na udaru kritika

Godinu dana ranije, Jan Singer je dao ostavku na mjesto izvršnog direktora Victoria’s Secret odjeljenja za donji veš. Taj potez uslijedio je nedjelju dana nakon što se Ed Razek, direktor marketinga tadašnje matične kompanije Viktorije Sikret, L Brands, našao na udaru kritika zbog kontroverznih komentara za Vogue o transrodnim modelima. Razek se kasnije izvinio za svoje komentare u izjavi, rekavši da su „iskazali kao neosjetljivi“.

Šou se takođe ranije suočio sa kritikama zbog nedostatka inkluzivnosti na pisti. Uprkos prošlosti, kompanija je napravila korake ka rebrendiranju sa pozitivnijim izgledom.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS