calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA NAKON POROĐAJA SA BEBOM ULAZI U RIJALITI?! Procurile šokantne informacije – javnost zanijemila nakon njenog priznanja! “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD NAŠIH DRUGOVA DOLE!” Rijaliti takmičar dobiva prijetnje zbog Aneli (FOTO) Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO)

Vesna Zmijanac surovo o Breni – Uvijek smo bile rivalke, ja sam umjetnik, a ona pjeva dečje pjesmice

Objavio: RHT
17/10/2024 9:45 PM

Vesna Zmijanac surovo o Breni: Ona pjeva dečje pjesmice

Krajem osamdesetih godina Vesna Zmijanac i Lepa Brena bile su najpopularnije folk pjevačice u SFRJ, ali i najveće rivalke na muzičkoj sceni.

Vesna Zmijanac surovo o Breni: Ona pjeva dečje pjesmice/Foto: ATA Images

Prilikom jednog od televizijskih gostovanja, Vesna je otvoreno govorila o odnosu sa slavnom kolegicom i o tome šta misli o njenim pjesmama.

Brena i ja smo uvijek bile rivalke

Voditeljica je pitala Zmijančevu da li je istina da su njih dvije godinama bile u zategnutim odnosima, a Vesnin odgovor je mnoge iznenadio.

-Znate šta, kad hoćemo reklamu, mi se dogovorimo. Brena i ja smo uvijek bile konkurencija, rivalke. S tim što je Brena šoumen, a ja sam pjevač, umjetnik. Nas dvije se dogovorimo da budemo u konfliktu. I onda je drama mjesec dana, a mi sjedimo u restoranu i pijemo kafu ili putujemo negdje po svijetu.

Brena je pjevala pjesme za dječicu, a ja ozbiljne pjesme

Nakon što je otkrila da su njihove svađe bile lažne i isključivo u službi šou-biznisa, “kraljica tuge”, koja je svojevremeno “patentirala” kožni minić na estradi, istakla je da ju je kolegica pozvala da učestvuje u dokumentarnom filmu “Lepa Brena i godine ‘Slatkog greha'” koji je svojevremeno emitovan na “Prvoj” televiziji. Vesna je tada Brenu nazvala pjevačicom lakih nota!

-Zvala me je da kažem nešto o njoj u dokumentarnom filmu. Niti je ona mogla da bude velika bez mene, niti ja bez nje. Imamo potpuno drugačije karijere. Moja publika je ozbiljna publika, koja voli dobru i ozbiljnu pjesmu. Brenina publika su bila djeca, ona je pjevala pjesmice “Čačak, Čačak”, a ja “Svatove”, “Kad zamirišu jorgovani” i sve teške kompozicije.

Istina o Vesni Zmijanac i Lepoj Breni

Zmijančeva je i nedavno progovorila o odonosu sa Brenom.

-Između mene i Brene je postojalo rivalstvo samo kao dobra konkurencija, ali mi smo super drugarice i uvijek smo se lepo slagale. Sada smo nekako svako na svoju stranu, ali uvijek smo mi imale naše vrijeme – istakla je Zmijančeva.

Brena je jednom prilikom, takođe govorila o Zmijančevoj.

-Ja Vesnu izuzetno volim, nas dve smo bile na početku karijere velike suparnice u medijima. Vesna zna dobro, da sam ja jednostavno osoba koja je svoj novac uložila na scenu 1998. godine, gdje su svi pjevači učestvovali na toj sceni, a ta scena košta mnogo miliona više, nego što koštaju sve krpice ljudi koji se bave šoubiznisom – rekla je Brena jednom prilikom u televizijskoj emisiji.

Moja kćerka i Brena su iste

Vesna se svojevremeno našalila na račun kćerke Nikolije Jovanović i Lepe Brene.

-Niki je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Ja je zovem po kući Brena. Neće da kupi skupu haljinu. Ja joj kažem ‘Breno, kupi’, jer sam ja uvijek bila galantna – izjavila je Zmijančeva jednom prilikom.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/sd.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS