calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Vesna i Đole Đogani u DRAMATIČNOM događaju na aerodromu: “Došla je policija, svi moramo na kontrolu”

Objavio: RHT
22/01/2024 11:00 PM

Poznati estradni par, Vesna i Đole Đogani, doživjeli su pravu dramu na aerodromu nakon što su se vratili iz Beča.

Foto: ATA Images

Umjesto brzog izlaska iz aviona, čekali su gotovo sat vremena zbog tuče koja je izbila u drugom avionu.

Situacija se dodatno zakomplikovala dolaskom policije, a svi putnici su morali proći dodatnu kontrolu. Vesna je podijelila svoje ogorčenje ovim neprijatnim iznenađenjem na društvenim mrežama, ističući da je situacija bila stresna.

Foto: Printscreen Instagram

– Let iz Beča traje 50 minuta. Kada smo sleteli duplo više čekamo osoblje da prisloni most za izlazak iz aviona. Izgleda da se desila tuča među putnicima na drugom avionu i došla je policija i sada svi moraju ponovo na prolazak kontrole – podelila je Vesna situaciju koja je zadesila nju i Đoleta.

Foto: Printscreen Instagram

Na kraju, kada su konačno izašli, Vesna se oglasila i izrazila olakšanje, istakavši da ne bi poželjela slično iskustvo ni svojim najvećim neprijateljima.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS