calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Vesna Đogani progovorila o nevjerstvu Meline Džinović: Hvalila se šta radi, htjela sam sve da kažem Harisu

Objavio: RHT
01/04/2024 11:00 AM

Vesna Đogani progovorila o nevjerstvu

Mi to znamo od prije, iz salona u koji je dolazila. Pjevač Haris Džinović nedavno se razveo od Meline, a nakon razvoda je rekao kako ga je ona varala.

Vesna Đogani progovorila o nevjerstvu

Vesna Đogani progovorila o nevjerstvu FOTO Instagram

Harisova kolegica Vesna Đogani osvrnula se na tu temu, te navela kako je “još ranije čula neke stvari o Melininom nevjerstvu, te da je to pomišljala reći Harisu”.

– Ja sam u timu koji navija za Harisa Džinovića. Jako mi ga je žao jer je jako ružno sve ovo što je Melina uradila. Mi to znamo od prije, iz salona u koji je dolazila. 

Baš je bila grozna, pričala je naveliko šta radi. Svima se hvalila šta je radila, mi smo bili u šoku. Baš je bilo grozno, komentarisala sam to i sa drugaricama i sa Đoletom. Htjela sam da kažem Harisu, ali Đole mi nije dao, rekao mi je da se ne miješam – rekla je Đogani

Kazala je i kako smatra da je razlika u godinama, možda, također bila problem u odnosu Harisa i Meline.

– Razlika u godinama nije problem. Kada nekoga volite, to ne bi trebalo da vam smeta. Trebalo bi da rastete i sazrijevate zajedno kroz vrijeme – dodala je ona.

avaz.ba/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS