calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’

“Veoma je teško“: Goca Tržan progovorila o Mariji Šerifović i surogat majčinstvu

Objavio: RHT
26/12/2023 9:00 PM

Vijest da je Marija Šerifović zahvaljujući surogat majci dobila bebu, odjeknula je kao grom iz vedra neba.

Mnogobrojne kolege sa estrade pružile su Mariji podršku u namjeri da sama odgaja sina Maria, a među njima je i Goca Tržan koja se sada prvi put oglasila na tu temu i otkrila da li bi se i ona na taj način drugi put ostvarila u ulozi majke.

– Ako postoji, sada u ovim godinama bih vrlo rado iskoristila, tako da surogat majčinstvo postoji u mnogim državama. Samo u Americi, postoji već godinama, samo mora da se pravno zaštiti i surogat majka i onaj ko plaća to surogat majčinstvo i to je pravno vrlo strogo i vrlo je teško napraviti te zakone, tako da kod nas to… rekla je Goca za Skandal, a potom nastavila:

– Da se razumijemo, da budemo realni, nekada davno u onim vremenima, znalo je da se desi da žena ne može da rodi pa se dogovori sa sestrom pa joj sestra rodi dijete. To se dešavalo u istoriji mnogo puta, tako da to postoji, nekad se nije plaćalo. Nekad se radilo od srca, sad se plaća i to je to. Nemam neostvarenih želja, ja nisam žena koja želi mnogo. Ja sam žena koja se raduje onome što ima i koja živi u ovom trenutku tako da nemam neostvarenih želja. Sve što imam materijalno može sutra da nestane i ne bih bila nezadovoljna i mislim da je život mnogo više od materijalnih stvari i neostvarenih želja. One ostvarene su mnogo važnije – rekla je Goca Tržan.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Srpskainfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS