calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE! “Jelena MNOGO PATI zbog Duška!” Ekskluzivno! Ivka Numerolog otkrila da li će se Karleuša i Tošić POMIRITI?! (VIDEO) Smetaju vam flaše s neodvojivim čepovima? Isprobajte ovaj trik za otvaranje TAMARA ĐURIĆ PRIJAVILA DEČKA DA JU JE PRETUKAO, A ONDA ŠOK OBRT: Ovo su najnoviji detalji navodnog nasilja Jako nevrijeme pogodilo Sloveniju i uzrokovalo štetu, oluja se kreće ka BiH PRETUČENA TAMARA ĐURIĆ?! Ovog čovjeka je PRIJAVILA POLICIJI za nasilje OČEKIVANO! KONAČNI KRAJ MIONE I REPERA! Pjevačica se odlučila za Stanislava Učesnica rijalitija napala Aneli: “TI SI ABORTUS MANIJAK!” Nastao haos Žena koja je sama sebi blizankinja: Rijetki primjer himerizma koji i dalje šokira svijet Izdao upozorenje: Stiže jako nevrijeme u BiH MARKO BIJELIĆ IMA NOVU DJEVOJKU?! Sin Dragane Mirković u društvu BOMBASTIČNE PLAVUŠE! Odao ga jedan DETALJ! (FOTO) MARIJA KULIĆ STIŽE U RIJALITI! Večeras će biti haos Superkompjuter izračunao šanse Novaka Đokovića na Vimbldonu

VEO MISTERIJE U BANJSKOM POLJU! Mještani tvrde da je žena iz sela nestala istog dana kada i mala Danka?!

Objavio: RHT
15/04/2024 4:20 PM

Veo misterije u Banjskom Polju

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju. Nakon deset dana intenzivne potrage, Srbija i cijeli region zavijeni su u crno viješću da je nestala djevojčica ubijena.

Veo misterije u Banjskom Polju / Foto: M.M./ATAImages
Veo misterije u Banjskom Polju / Foto: M.M./ATAImages

Policija je potom uhapsila dva muškarca, oba stara 50 godina iz Bora, pod sumnjom za ubistvo. No, intenzivna potraga za tijelom se nastavlja i danas.

Veo misterije u Banjskom Polju

Tužilaštvo je saopštilo da je jedan od njih priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se tijelo premjesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo preminuo je u Policijskoj upravi u Boru…

Od momenta nestanka Danke Ilić u Banjskom Polju, mještanima tog sela je jedna stvar bila jako čudna. Naime, u danu nestanka su komšije porodice Ilić iz Banjskog Polja i mještani rekli da je u selu nestala jedna žena, kojoj se ni do dan danas nije ušlo u trag.

Nestanak žene

Po navodima mještana, od nestanka male Danke, dotična žena se nigdje nije pojavila.

Mještani kažu da od dana kada je Danka nestala niko u selu nije video misterioznu ženu, koju su ranije viđali svakodnevno. Priča koja kruži među mještanima Banjskog Polja jeste da je, pored nestanka Danke i misteriozne žene, u toku potrage nestao i jedan od pasa. Baš oni koji su bili uključeni u potragu i to navodno baš pored kuće u kojoj, prema riječima mještana, živi misteriozna žena.

– Jednoj ženi iz sela, koja se svakodnevno kretala po okolini, prekjuče se izgubio trag, a u slučaju da je ona uzela djevojčicu – one bi sad mogle da budu bilo gdje. Svi sumnjaju da je dijte oteto i slažu se da to dijete nije moglo samo da pređe ni 500 metara. Sve je pod nekim velom misterije. Mjesto gdje je dijete nestalo je salaš, tu nema kamera. Ono što pouzdano znam je to da je policija zakucala na svaka vrata u selu, ali nisu našli Danku. Sudeći po riječima komšija, ne vodi mi ovo na dobro – izvijestila je tada novinarka.

Ali se više niko nije bavio nestankom te žene, jer je djevojčica u prvom planu.

BONUS VIDEO:

(Informer/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS