calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak KAĆA POKAZALA IZVAJANO TIJELU U KUPAĆEM! Pjevačica nestvarno zgodna, komentari se samo nižu! (FOTO) Iz štale na maturu: Učenica iz Srbije transformacijom oduševila regiju “AFERA JELENE I UROŠA JE NAMJEŠTALJKA, A OVO JE DOKAZ” Isplivao snimak Marka Đedovića, sve priznao: “E zato sam ja najbolji dosad” “BIĆU UZ FILIPA KADA SE BUDE BORIO ZA SVOJE DIJETE!” Dejan Dragojević o RASKIDU Cara i Aleksandre “Mnogo mi je pomogao dva puta u životu!” (VIDEO) PRVI NASTUP CIPKE NAKON SMRTI MUŽA! Pjevačica otkrila kako se osjeća nakon teškog perioda MARKO I DIVNA DNK SU NOVI UČESNICI “IMANJA”! Zvanično potpisali ugovor, oglasio se i Saša Mirković! Baki iz Sarajeva ukrali cvijeće, a ona ostavila hit poruku lopovu Stižu PAKLENE vrućine, temperatura ide do 42 stepena Celzijusa LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari

VELIKO SLAVLJE: Jana obilježava važan datum, vatromet, baloni i cvijeće sa svih strana

Objavio: RHT
03/11/2023 4:20 PM

Jana Todorović proslavila je 18. rođendan svoje kćerke. Kristina Džulijen, napunila je 18 godina, a folkerka je nasljednici priredila iznenađenje za pamćenje.

U porodičnoj kući u Jajincima slavljenicu su dočekali baloni, vatromet i raskošni buketi cvijeća, a slavlje je zatim nastavljeno u restoranu. Iznenađenju su se pridružili i Kristinini prijatelji.

Podsjetimo, Kristina je rođena 2006. godine u Las Vegasu, a iza njenog imena krije se zanimljivost koju je Jana jednom podijelila sa javnošću.

– Sretan rođendan, živote majkin – napisala je Todorovićeva na svom Instagram profilu.

Muž je želio da se naša kćerka zove Kristina jer mu se dopada to ime. Tek nedavno mi je otkrio da je njegova prva ljubav bila Grkinja i da se zvala Kristina. Džulijen je srednje ime jer se rodila u Americi, i to stoji samo u pasošu – ispričala je Jana.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS