calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!” “DEČKO IMA OZBILJNE PROBLEME” Anita razvezala jezik nakon raskida, priznala sve o Anđelu: “Prošla sam sve i svašta” Najbolja prijateljica Bojane Barbi otkriva njen plan veze sa Karićem: Ona zaslužuje najbolje JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) Janjuš tješio Milicu, najcrnje popljuvao Terzu, a zajedno ulaze u petak? Milica kroz suze! Italijan u podrumu pronašao sliku Pabla Pikasa vrijednu šest miliona dolara Fatalni Elmedin otvoreno o novim prijateljicama: Moji savjeti produžavaju život! Zašto infarkt sve češće pogađa mlade? Krema djeluje poput filera: Popunjava bore i vraća licu volumen Kada je najbolje vrijeme za seks? Zemljotres pogodio BiH SKANDALČINA! Sofija ozvaničila vezu sa Terzom i obratila se trudnoj Milici! BRZO STIGAO ODGOVOR FIFA kaznila legendu, Eto javno kritizirao dijeljenje pravde

VELIKI BLAM! Anđela pala Gastozu pred noge, pa se izblamirala (FOTO)

Objavio: RHT
02/10/2024 1:15 PM

Anđela pala Gastozu pred noge

Anđela Đuričić odlučila je da izigrava damu, pa je po cijeli dan u visokim štiklama i miniću, ali to je sada skupo koštalo.

Anđela pala Gastozu pred noge / Foto: Prinscreen/youtube/zadrugaofficial
Foto: Prinscreen/Youtube/Zadrugaofficial

Naime, ona je šetala sa svojim kučetom u rukama, a onda je odjednom zapela za neko drvo i stropoštala se… I to na koljena.

Anđela pala Gastozu pred noge

I to baš u trenutku kada joj je prilazio Nenad Marinković Gastoz. Pa je ispalo kao da mu je pala pod noge. Neznajući šta da radi i kako da se ponaša, Anđela je odmah krenula da se pravda da je znala da se tu nalazi drvo. Ali, da je štiklom slučajno zapela. Dok Gastoz nije mogao da se smiri jer ga je od šoka uhvatio smijeh.

– Joj, nisam vidjela ovo, pa sam pala – pravdala se Anđela, dok je Gastoz pomagao da ustrane.

foto: prinscreen/youtube/zadrugaofficial

– Šta da radim, nema veze, sve je ok. Nisam vidjela kunem ti se – uvjeravala je posramljeno Đuričićeva Gastoza, koji nije uspeo ništa da izusti.

Sageo se pomogao joj da ustane, obrisao joj koljena, pa pogledao da li ima povrede. A njen blam doveo ga je bukvalno do suza. Toliko se smijao njenom padu, jer u štiklicama izigrava nešto, pa završi na hladnom betonu.

– Jesi vidio blamantniji pad, ‘ajde budi realan – pitala je Anđela dok joj je Gastoz samo kratko rekao: 

Ćuti!.

OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata

Pročitajte i: OTKRIVEN KATALOG DJEVOJAKA IZ RIJALITIJA!? Njih tri su na spisku najstarijeg zanata.

Jelena Ilić Marinković šokirala je priznanjem!

Foto: Printscreen/Zadruga Official

Tokom jučerašnjeg dana Veliki šef poslao je pismo takmičarima da igraju igru ,,Istina ili izazov”. Kada je došao na red da Anđela Đuričić postavi pitanje Jeleni Ilić Marinković, odlučila je da “zakuha čorbu”. 

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS