calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

VELIKA TRAGEDIJA PORODICE: Kristijan progovorio o teškim detaljima iz Kristininog života, tvrdi da joj je BOG sada uslišio najveću ŽELJU

Objavio: RHT
24/06/2022 10:38 PM

Kristijan Golubović ne krije sreću otkako je saznao da će postati otac. Njegova izabranica Kristina Spalević će mu podariti još jednog sina.

Foto: Youtube printscreen/Red tv

U emisiji “Pitam za druga” pušten je snimak kada je Kristina Spalević otkrila pol deteta. Kristijan je na to rekao sledeće:

– Biću tata, kažem da je to fantastičan osećaj. Ona je imala nesreću sa trećim burazerom, velika tragedija te porodice, borba neprestana. I onda, jedan dečkić, i njoj je bila uvek ta želja da ima prvo muško dete. Ja sam znala da je ona jaka, kako se šibamo. Ja sam želeo ćerku – rekao je Kristijan i dodao:

– Međutim, njoj je Bog uslišio želju da ona ima svog zaštitnika kada ja zalutam i da mu da ime po meni i eto tako. Ima dve stavri u tome, prva je što moj sin Lazar je dijametarno drugačiji od mene. Nije se ložio na kriminal. Nadmašio me je u obilasku zemalja – rekao je Kristijan.

Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS