calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU

Objavio: RHT
08/07/2024 4:28 PM

VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA!

Direktor i vlasnik Hype televizija i produkcije HYPE Saša Mirković oglasio se na svom Instagram profilu.

Foto:Instagram printscreen/andreabertova/ATAimages

Još jednom je dokazao svoju dobrodušnost i prave vrijednosti koje sam često promoviše, a koje promoviše i cijela porodica HYPE produkcije. Ali i rijaliti projekat “Imanje” koji počinje 7. septembra.

VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA!

Naime direktor i vlasnik HYPE imperije se odazvao na apel unesrećene porodice kojoj je kuća izgorila u požaru.

Usljed dugogodišnjih problema sa strujom, nestajanja pa potom dolazaka iste u jako visokom naponu, loših kablova i “švedskih osiguraća” . Kojima se svih tih godina pravda elektrodistribucija 15. 06. 2024. ostali smo bez porodične kuće u kojoj živimo sa dvoje male djece. Dečak Milija (6) i djevojčica Matea (3) kao i puno kuca i maca. Sve je izgorilo. Više nego ikad potrebna nam je pomoć prijatelja, sugrađana i stranaca dobre duše da se sastavimo od ove katastrofe.”, glasio je apel na društvenoj mreži kom se odazvao Mirković sljedećom objavom:

Veličanstven postupak
Foto:Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official

“Pomozite i vi koliko možete

HYPE produkcija i ja lično ćemo pomoći ljudima koji su u požaru izgubili sve. Pomozite i vi koliko možete. Hvala vam u ime porodice Baković.”, napisao je Saša Mirković i pozvao i druge da se pridruže u pomaganju nesrećnim ljudima.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS