calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

VEĆ OSUĐIVAN: Ubijeni razbojnik sa Karaburme sa debelim dosijeom!

Objavio: RHT
17/01/2023 3:15 PM

Miroslav M. (64) koji je sinoć ubijen od strane policije nakon potere na Karaburmi pošto je sa obližnje benzinske stanice ukrao 5.000 dinara,ranije je osuđen za ubistvo na 14 godina, a kako saznaju mediji odležao je samo dve godine zatvorske kazne.Miroslav M. je imao debeo dosije, među kojima i ubistvo iz 1992. godine. Zbog tog ubistva on je osuđen na 14 godina robije, međutim, kako saznajemo, odležao je samo 2?!

Foto: Printscreen youtube

Naime, svojevremeno je hapšen i zbog napada na službeno lice, razbojništvo, nasilničko ponašanje, nedozvoljenu proizvodnju, nošenje, držanje i promet oružja i ekplozivnih naprava.

Foto: Printscreen youtube

Podsetimo, pucnjava se dogodila sinoć u Ulici Salvadora Aljendea na Karaburmi,oko 21.35 sati. On je prethodno novac ukrao sa benzinske stanice uz pretnju pištoljem. Radnik sa pumpe dao mu je novac iz kase kojeg je u tom trenutku bilo oko 5.000 dinara. Razbojnik se dao u beg, a nakon što ga je policija identifikovala i locirala on je potegao pištolj i uperio u policajce uz rečenicu: “Šta ćemo sad?”, nakon čega je u njega ispaljeno tri hica uz prethodno upozorenje da spusti oružije i da se preda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS