calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladića i djevojke koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I …

VATRA BUKNULA U STANU TEODORE DŽEHVEROVIĆ: “Sva se tresem, sve je crno”

Objavio: RHT
24/11/2023 3:20 PM

U stanu pjevačice Teodore Džehverović izbio je požar, o čemu je ona uznemirena obavjestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Teodora je, naime, u snimku ispričala da je željela da ugrije tortilju, pa ju je stavila u rernu. Međutim, zaboravila je to pa je ona potpuno izgorjela.

– Ja se tresem, stavila sam tortilju da se grije i zaboravila skroz. Krenula je vatra, vi ne shvatate, ne mogu uopšte da vam snimim šta se dešava trenutno u kući. Crno, sve crno, dim – pričala je Teodora dok je pokazivala haos u stanu.

Podsietimo, Teodora Džehverović je stan u Beogradu kupila prije nekoliko godina i za njega je navodno dala 250.000 eura.

– Riječ je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 eura. Stan ima oko 100 kvadrata, dvije spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Posljednjih dana vrijedno radi na opremanju stana – pričao je izvor za medije svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS