calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Gile otkrio detalje veze sa Aleksandrom Prijović! Bili smo kao vuklan! “Produkcija me je TUKLA?! UPIŠKILA sam se od STRAHA! Uništili su mi ŽIVOT!” Ivana Keneški ISPOVIJEST Kako na ovo reaguje Gastozova djevojka? Sada je jasno da će nastati problem! Anđela kad sazna? Milica kroz suze otkrila sve što je boli! Nisam zaslužila ovo! Živim da mu ulice kažem sve! Nije moglo ostati u njoj: Fatima odala veliku tajnu “Kačavenda je FOLIRANT! Sada pere Anđelu!” Ana Ćurčić “Dužna je 7000 eura, a glumi…” Goca Tržan URNISALA Ivana Marinkovića?! “Svaka baba zna koliko je puta do sada…” Ekskluzivno! Saša Mirković najavio šta nas očekuje na Hype TV Drama u Novom Pazaru! Haos na ulicama, odjekuju topovski udari, povrijeđen policajac Dokle više?! Novi slučaj nasilja nad životinjama u BiH usijao društvene mreže (VIDEO) Hejteri, slabi ste! Elmedin odgovorio na prozivke da ne radi ništa dok izigrava dimnjačara “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRIJETNJAMA (VIDEO) Još jedan roditelj prijavio nasilje nad djetetom u Bošnjačkoj gimnaziji Gordana Boban snima u Njemačkoj: Sve će se znati 1. novembra “SAT VREMENA 200€” Aleksandra Nikolić se na PORNO SAJTU zove Ana, a evo koje usluge sve pruža? SKANDALČINA “JA UGOVOR S PINKOM NEMAM, jer ga kao i svi učesnici nikada nisam dobila” Anđela otkrila da od učešća NIJE DOBILA NI DINAR?

VANREDNA SITUACIJA U RIJALITIJU Ova osoba je dobila direktnu nominaciju, a evo i RAZLOGA!

Objavio: RHT
20/10/2023 9:39 PM

U Eliti je održano još jedno glasanje, a ovog puta odabrani su imali glavnu riječ.

Naime, oni su imali zadatak da nominuju jednu osobu iz “Bele kuće”, a borba se na kraju vodila između Slađe Lazić i Irine 2 Hot.

– Mislim da je u posljednje vrijeme počela da bude prava Irina, ili je prebacila, nije mi se dopalo. Ona mi je za osudu, druga osoba je Boža Džons – njega ne podnosim organski, ne zna čovjek gdje udara. Treća osoba mi je Marija Malivuk, nije mi dorasla da ulazim u situaciju sa njom – rekao je Nikola Lakić.

– Ja bih par njih izbacila, čak i negdje ovdje od vas, imam sukobe sa autobusom, šerpom i kazanom. To su Boža Džons, Tamara nova i Irina 2Hot. Smatram da je Irina pokazala pravo lice, neki tek počinju da ga pokazuju. Smatram da je neko ko ima previše zavisti i mržnje u ovoj kući. Što se tiče Bože Džonsa, bio je dva tri mjeseca, pa je sad ispao, došao je da bude ono što nije. Gospođa Šerpa je napala Darjana jer nije smjela mene, dobila je odgovor od mene kakav je zaslužla. Nominovaću Božu Džonsa – rekla je Sneža Kušadasi.

PHOTO: Printscreen

– Ja nemam problem da kažem ko me iritira, Irina mi je preiritantna, ne znam kako to da objasnim, ne vodim se time šta su drugi rekli. Mene jako zabole du*e šta će narod da kaže, kao što kažem nikome ne ljubim gu*u. Da Irina onako nešto izjavi, odvratno mi je – rekao je Ša.

– Hajde da glasamo, pet je za Slađu pet za Irinu – zaključili su odabrani.

– Ništa, nek’ ide Irina zbog sramnog ponašanja – poručio je reper.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS