calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ASMIN POSTAVIO POSEBNE USLOVE ZA ULAZAK RIJALITI! Tarot Bejb: Vještica sam i treba da me se plaše! Pogledajte i ekskluzivnu astro prognozu za septembar Podignut spomenik tragično nastradalom Dženanu Uščupliću na Zelengori ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Pogledajte kako Arnel obećava djevojci kule i gradove, a ona se samo smije: “Moram krenuti Elmedinovim stazama” (VIDEO) ALEKSANDRIN DEČKO HITNO KONTAKTIRAO FILIPA! Otkriveni svi detalji! “Od danas je ne komentarišem” Studentica u eseju o Borilačkom klubu napisala samo tri rečenice i dobila desetku Žena preminula nakon što joj je pozlilo na motorijadi u Tuzli FILIP CAR I ALEKSANDRA NIKOLIĆ SE POMIRILI! SPOJILA ih kćerka! Nikolić se oglasila Baby Lasagna prvi put nastupa u Sarajevu: Poznato koji bh. muzičari će mu biti gosti “HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam”

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji?

Objavio: RHT
08/09/2024 1:17 PM

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu

Vandalizam u Sarajevu, tako se može opisati scena koju je ekipa portala Radiosarajevo.ba zatekla u nedjelju ujutro, 8. septembra, u srcu starog dijela grada na – Baščaršiji.

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? Ko je odgovoran za ovo?
Foto: Radiosarajevo.ba / Vandali na djelu na Baščaršiji

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu

Nepoznati vandal ili više njih uništili su klupe kod baščaršijskog Sebilja. Prvo su ih polomili, pa onda pobacali okolo.

Vlasnici okolnih radnji su ogorčeni. Umjesto da brojni turisti koji često svrate i odmore baš na klupama koje su polomljene, iza vandala je ostalo samo – ruglo.

Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji?

“Svaki dan se nešto loše dogodi. Nekada isprljaju sami Sebilj, ostavljaju smeće u koritima za vodu… Nalazimo otpatke razne hrane”, priča nam Adnan G. s kojim smo razgovarali.

On traži krivca i pita “ko je odgovoran za ovo“.

Pronaći krivca

“Turistička sezona u Sarajevu još traje. Ne želimo nikoga prozivati, samo tražimo da se pronađe krivac i da se javi onaj koji je nadležan da ovo popravi”, dodao je Adnan G. 

Pročitajte i: “NE DIŠE, UBILI SU GA!” Porodica Kulić doživjela stravičan napad obezbjeđenja u Šimanovcu! Pretukli ih i vadili pištolje! Policija i Hitna pomoć izašli na teren! (FOTO)

Naime, Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na našim prostorima, objavila je stori sa veoma uznemirujućim sadržajem. Prenosimo ga u cijelosti:

Foto: Printscreen/instagram/marijakulic_mtaz

– Stigli smo u Šimanovce, otvorili su rampu da uđemo, rekli nam da odemo u apartman broj 6. Napravili smo krug da nađemo broj i na naš auto je naletjelo obezbjeđenje njihovo. Mene odvukli i Miljanu, a mog muža desetorica pretukli i vadili pištolj na nas. Hitna je došla i policija, a moj muž pljuje krv. Ne diše, ubili su ga – napisala je Marija Kulić u svom postu!

Raznorazne kontraverze već su počele da se pojavljuju, a rijaliti nije ni počeo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/radiosarajevo.ba/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS