calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

Dnevni horoskop za 25. avgust 2024: Djevica na oprezu u ljubavi, Vagu čeka rasprava

Objavio: RHT
25/08/2024 9:00 AM

Vagu čeka rasprava

Pročitajte dnevni horoskop za 25. avgust 2024. godine!

 Dnevni horoskop za 25. avgust IZVOR: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN

Dnevni horoskop za 25. avgust 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 25. avgust 2024. godine kaže da bi danas trebalo da budete pažljivi u odnosu sa ljudima, bilo da je riječ o poslovnim ili partnerskim vezama. U ljubavi, budite oprezni i otvoreni za promjene koje će uvesti harmoniju. Slobodni Ovnovi imaju šansu da upoznaju nekoga ko će im donijeti radost i smijeh.

BIK

Posao će vam danas biti haotičan, pa se fokusirajte na prioritete. Zdravlje je osjetljivo, posebno respiratorni sistem, pa izbjegavajte zadimljene i zagušljive prostorije. Društvo veselih i dragih ljudi biće vam najbolji lijek. Slobodne Bikove očekuju prijatna iznenađenja od prijatelja ili novih poznanstava. 

BLIZANCI

Sentimentalni odnosi, naročito sa partnerom, mogli bi da vam zadaju glavobolje. Nesloga u vezi je najvjerovatnije uzrokovana vašim skrivenim strahovima. Vrijeme je da promijenite svoj pogled na ljubav i budete otvoreniji za nova iskustva. Slobodne Blizance očekuje primamljiva ponuda za romansu. 

RAK

Porodica i kućni problemi će vas danas okupirati. Nekome iz porodice će biti potrebna vaša podrška, pa budite strpljivi. Pazite da drugi ne iskoriste vaše emocije i finansijsko stanje. U ljubavi, budite pažljivi prema partneru i pokušajte da izbjegnete emocionalne ucjene. Slobodni Rakovi mogu upoznati nekoga ko će im donijeti stabilnost i sigurnost.

LAV

Dnevni horoskop za 25. avgust 2024. godine kaže da će odnosi sa bliskim ljudima biti na prekretnici. Ne povjeravajte se svakome, jer nisu svi onakvi kakvima se čine. Kontrolišite svoje misli i riječi. U ljubavi, pazite da ne donosite ishitrene odluke i budite otvoreni za razgovore. Slobodni Lavovi mogu upoznati nekoga ko će im unijeti osvježenje u život.

DJEVICA

Finansijski troškovi su danas neizbežni, ali budite oprezni jer je priliv novca neizvjestan. Izbjegavajte investicije i poslovna udruženja koja djeluju previše dobra da bi bila istinita. U ljubavi, budite pažljivi i ne pravite velike planove dok ne stabilizujete svoju situaciju. Slobodne Djevice mogu očekivati interesantne susrete koji će prerasti u nešto više.

VAGA

Dnevni horoskop za 25. avgust 2024. godine kaže da je dan obilježen emocionalnošću, što će dovesti do rasprava sa partnerom. Bilo bi najbolje da se fokusirate na svoje obaveze i budete što diskretniji. Ukoliko set singl, vrijeme je da se oslobodite beskorisnih navika i otvorite se za nove početke. Imaju priliku da upoznate nekoga ko će im unijeti radost u život.

ŠKORPIJA

Danas ste povučeni, ali imaćete priliku da saznate vrijedne informacije vezane za posao. Odnosi sa nadređenima su dobri, ali budite oprezni jer konflikti mogu da se jave niotkuda. U ljubavi, budite strpljivi i izbegavajte neozbiljne rasprave. Slobodne Škorpije mogu upoznati nekoga ko će ih razumjeti i podržati.

STRIJELAC

Prijatelj su danas uz vas, ali budite oprezni ako razmišajte da im povjerite neke svoje tajne. Postoji rizik od nesuglasica i teških rasprava. U ljubavi, slušajte savjete drugih i budite spremni na kompromise. Slobodni Strijelčevi mogu očekivati nova poznanstva koja će im donijeti radost. 

JARAC

Pripremite se za razgovore sa nadređenima, imate dva dana vikenda da dobro posložite ključne stavke. U ljubavi, promjena stava prema drugima mogla bi da vam donese harmoniju. Slobodni Jarčevi imaju priliku da upoznaju nekoga ko će ih inspirisati. Potreban vam je odmor, potrudite se da više spavate. 

VODOLIJA

Danas vas muče neosnovani strahovi koji utiču na vaše odnose sa drugima. Sredite misli i raspoloženje će vam biti bolje. U ljubavi, potrebno je da promijenite neke stavove, to će doneti stabilnost vašoj vezi. Slobodne Vodolije će upoznati nekoga ko će im pomoći da prevaziđu  strahove.

RIBE

Dnevni horoskop za 25. avgust 2024. godine kaže da je dan povoljan za finansijske transakcije, ali budite oprezni da ne napravite neke greške sa dokumentima. U ljubavi, izbjegavajte nesporazume sa partnerom. Slobodne Ribe mogu upoznati nekoga ko će im pružiti podršku.

BONUS VIDEO:

mondo/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS