calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO)

UŽIVO SA LUKASOVOG KONCERTA: Novosađani u transu – Aca napravio spektakl za pamćenje! (FOTO+VIDEO)

Objavio: RHT
02/11/2022 9:37 PM

Novosađani u transu – u punoj sali SPENSA Lukas napravio spektakl za pamćenje!

Foto: Screenshot Instagram

Bez zakašnjenja, tačno u 21 sat, počela je najveća i najluđa žurka na Balkanu!

Aca Lukas i njegov prateći Folk house bend otvorili su novosadski koncert na SPENS-u pesmom „By pass“, a zatim nastavili da ređaju hitove, poput „Dijabolik“, „Bele ruže“ i mnoge druge, čije tekstove Novosađani pevaju s njim uglas!

Foto: Hypetv

Ovaj miljenik publike, dobrog glasa, s neverovatnim osećajem za štimung i srcem za samo dobar stih, najveći folk pevač s ovih prostora, čiji su koncerti rasprodati unapred uveliko, oduševio je publiku u Novom Sadu, čim je kročio na binu!

SPENS je dupke pun, a dobro prepoznatljiv glas ori se i van, tako da svi oni koji nisu stigli da kupe karte, ili ih nije bilo, ostali su ispred, kako bi makar na taj način uživali u neverovatnom spektaklu, koji se dugo nije desio u Novom Sadu! Aca je potreban Novom Sadu! Jer ovakvu žurku samo on može da pruži onima koji su zaboravili da se vesele u ova sumorna vremena.

Foto: Hypetv

Podsećamo, veliki solistički koncert održaće se i sutra, 3. novembra u Štark Areni. A da bi šou bio na najvišem nivou, dovedena je najveća produkcija u ovom delu Evrope, zbog čega ne čudi zašto sa Acinog koncerta publika izlazi sa smeškom na licu, i zašto ih ne mrzi da dođu i iz Makedonije, Republike Srpske, Hrvatske…

Jedinstven, autentičan, kakav jeste, Aca neumorno peva svojoj vernoj publici, a sudeći po broju posećenosti, uspeće i da obori rekord, kada je SPENS u pitanju! U vrtlogu emocija, s upaljačima u rukama, publika apsolutno svaku pesmu zna! Od početka do kraja!

–Za ove trenutke se živi, kaže Aca i nastavlja da peva svoj veliki hit „Lešće“, kojem se naročito raduje ženski deo publike.

Foto: Hypetv

Zvučni, svetlosni efekti, Acin šarm, neverovatna boja glasa, hitovi koji traju, vrhunska produkcija i kompletan tim koji stoji iza brenda Lukas, dovoljni su razlozi da dođete sutra u Arenu, ukoliko ste propustili novosadsku žurku!

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS