calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet…

UŽASNE VESTI IZ TURSKE! FUDBALER PRONAĐEN MRTAV!

Objavio: RHT
18/02/2023 9:00 AM

Bivši fudbaler Čelsija i Njukasla Kristijan Atsu pronađen je mrtav posle više od deset dana potrage nakon zemljotresa na jugu Turske. U prvi mah su se pojavile informacije da je pronađen i zbrinut u bolnici, ali nesrećni fudbaler iz Gane je ipak bio zatrpan u ruševinama i nisu mogli tako lako da dođu do njega. Sada je njegov agent potvrdio da je nažalost pronađeno telo fudbalera.

Foto: Printscreen youtube

Atsu je bio na devetom spratu jedanaestospratne zgrade koja se srušila u zemljotresima u Antakiji, međutim iako su odmah stigli pozivi da se krene u potragu za njim, čak su se uključili i njegovi saigrači, teren je bio više nego nedostupan i nisu uspeli da ga pronađu na vreme.

“Beživotno telo Kristijana Atsua pronađeno je ispod ruševina, pronađen je i njegov telefon”, poručio je njegov agent Murat Uzunmehmet za turske medije i time su nažalost potvrđene crne slutnje.

Tuga je utoliko veća ako se zna da je samo nekoliko sati pre zemljotresa Kristijan Atsu bio heroj čitave Antakije jer je golom u petom minutu nadoknade doneo tri boda Hatajsporu, a ko je i mogao da predvidi šta će se onda desiti Turskoj i Siriji i da će više od 40 hiljada ljudi izgubiti život.

Atsu je rođen 1990. godine u Gani i pobikao je u mlađim kategorijama Porta gde ga je primetio Čelsi. Iako nikad nije igrao za ovaj klub, išao je na pozajmice u Vitese, Everton, Bornmut, Malagu i Njukasl junajted u kome je postao vrlo važan tim. Otkupili su ga i punih pet sezona je igrao za “svrake” pre selidbe u saudijski Al Rael 2021. godine.

Napadač je potom stigao letos u Hatajspor i tek je počeo redovno da igra kod Volkana Demirela, dok je bilo planirano da na dan zemljotresa otputuje u Francusku kod porodice.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS