calendar

Ponedeljak 26. Avgust, 2023

Utvrđen identitet nastradalih u Ramskom jezeru

Objavio: RHT
26/08/2024 11:20 AM

Utvrđen identitet nastradalih u Ramskom jezeru

Utvrđen identitet nastradalih u Ramskom jezeru
Foto: Wikipedia | Utvrđen identitet nastradalih u Ramskom jezeru

RAMA/PROZOR – Djevojka (28) i mladić (32) su smrtno stradali u nedjelju na Ramskom jezeru.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona saopšteno je da je u nedjelju u 16.20 časova PS Prozor obaviještena da je na Ramskom jezeru u mjestu Šćit došlo do utapanja dva nepoznata lica.

“Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije i Hitne pomoći te je oko 16.40 sati iz jezera izvučeno tijelo NN ženskog lica dok drugo lice nije pronađeno. Naknadnim provjerama utvrđen je identitet lica i to A.Ž.(32) iz Čakovca (Hrvatska) za čijim tijelom se još traga i A.D.(28) iz Čakovca (Hrvatska)”, naveli su iz policije.

Iz policije i tužilaštva ranije je saopšteno da su oni nastradali dok su se kupali na Ramskom jezeru.

Ovo je već drugi tragični slučaj utapanja zabilježen u BiH ovog vikenda jer su u subotu na kupalištu na rijeci Plivi kod Jajca smrtno stradali Esada Čorhusiću (61) i Ajdin Kos (22) iz Donjeg Vakufa.

BONUS VIDEO:

nezavisne/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”OVO JE NOVA DJEVOJKA HARISA DŽINOVIĆA!? Našao mlađu od Meline? “Oduvijek je bio ljubitelj lijepih žena

– Razvod je znatno teže pao Harisu nego Melini, i to je postajalo jasno svakim njegovim oglašavanjem. Jednostavno nije uspio da procesira da se razvode poslije svih tih godina. Dugo je pokušavao da spasi taj odnos, čak dvije godine prije nego su se i zvanično rastali. Postalo je nepodnošljivo slušati koliko je povrijeđen nakon što su se pojavile tvrdnje da je Melina u vezi sa beogradskim biznismenom. Digli smo ruke od svake šanse da će ikada preboljeti krah braka. Ipak, dva mjeseca nakon razvoda spontano se povezao za ženom koju odavno zna. Uplovili su u romansu poslije nekoliko viđanja – tvrdi izvor i otkriva da je Džinovićeva nova izabranica umnogome slična Melini. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS