calendar

Ponedeljak 22. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u rijalitiju “Život sa dvije žene”: Memo uveo Janu u Elmedinov stan, odmah je nastao haos! Intervenisala i policija JANJUŠ SE JAVNO OBRATIO ANELI?! Njegova objava zbunila sve, šta mu ovo, sada, znači?! (FOTO) “SIGURAN SAM DA ANITA VOLI ŽENE!” Filip Car otkrio da je Stanojlovićka HTJELA DA SE UBIJE? OVAKO JE IZGLEDALA ALIS ADAKTAR PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA! Majka Adama Adaktara totalno neprepoznatljiva! (FOTO) Nove fotke omiljenog Bali-bega s plaže šokirale su obožavateljice RAT MAJE I CARA! Prijetnje lede krv u žilama, nastao haos! (FOTO) “ŠTA ĆE ON SA PJEVAČICOM?” Indira Levak je prije RAZVODA ovako govorila o PROBLEMIMA U BRAKU “Bojana i Anđela su RASKINULE ZBOG MENE?!” Ekskluzivno! Aleksandar Anđelić iznio ŠOK tvrdnje! (VIDEO) U Doboju pronađena tijela dva brata u stanju raspadanja: Nije ih niko vidio deset dana JANJUŠ SE VRATIO STAROM POROKU! Uhvaćen kako izlazi iz kladionice, izgubio 10.000 eura!? (VIDEO) Vidjela sam, svako govori o sebi! Aneli Ahmić saznala šta je Asmin uradio, a tiče se Janjuša! Madona ponovo piše scenario za film o svom životu: Biće nevjerovatan, kao i njen život Ovo su skriveni znakovi stresa: Prepoznajte na vrijeme šta vam tijelo poručuje CAR UDARIO NA STANISLAVA! Fotografija koja sve dokazuje! (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana zaprijetila Elmedinu: Ako dovedeš treću, vraćam se u Njemačku!(VIDEO) UDALA SE KARIĆEVA BIVŠA! Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević rekli sudbonosno “da” (FOTO)

UŠLA JE U BRAK KAO BUMBAR, IMALA JE 80 KILOGRAMA! Melina Džinović važi za jednu od najzgodnijih žena, a evo šta je Haris rekao o njoj

Objavio: RHT
14/07/2023 4:40 PM

Melina Džinović, supruga čuvenog Harisa Džinovića, svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju i komplimente gdje god se pojavi.

Ona ponosno nosi modele koje je sama kreirala, a koje ističu njenu savršenu figuru i važi za jednu od najstilizovanijih žena. Njene modele nose i holivudske zvijezde, a Melina je zadržala svoju privatnost za sebe pa je ne viđamo tako često na događajima niti u medijima.

– Dok Harija nisam upoznala bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Voljela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dvije godine kada sam se udala za njega i rodila djecu. Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvijek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smiješno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovjek može samo da poželi – rekla je Melina za „Story“.

Melina je ranije imala višak kilograma, a ovako je Haris govorio o njoj.

– Ponosan sam na Melinu, napravila je toliko toga u životu. Rodila je dvoje predivne djece i ušla u brak kao bumbar s osamdeset kilograma, a nakon porođaja imala je samo šezdeset i četiri. Izgubiti toliko kilograma, a ostati normalan vrlo je teško-rekao je svojevremeno Haris.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS