calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji

URSULA FON DER LEJEN: UKRAJINA NAM TRAŽI MESEČNO 3-4 MILIJARDE – EU ĆE SLEDEĆE GODINE POSLATI KIJEVU 18 MILIJARDI EVRA!

Objavio: RHT
21/10/2022 4:00 PM

Lideri Evropske unije dali su “zeleno svetlo” planu da se Ukrajini obezbedi 18 milijardi evra finansijske podrške tokom sledeće godine, nakon što je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski upozorio da Rusija napadima na elektrane pokušava da izazove masovnu migraciju u EU.

Foto: Screenshot Youtube

“Ukrajina nam govori da im je potrebno otprilike tri do četiri milijarde evra mesečno da bi imali dovoljno resursa za osnovne stvari”, izjavila predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lejen.

Navela je i da će ta sredstva u jednakoj meri pokriti EU i SAD, kao i međunarodne finansijske institucije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS