calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku

UROŠEVAC: Ubijen muškarac, mediji javljaju da je bio pripadnik tzv. OVK!

Objavio: RHT
24/01/2023 1:51 PM

Kosovska policija saopštila je da se u Starom Kačaniku dogodilo ubistvo kada su nepoznate osobe ispalile više hitaca na vozilo kojim je upravljao 48-godišnji N. C.

Youtube printscreen

Prištinski mediji danas saznaju da je žrtva Nusret Cena, bivši pripadnik tzv. OVK, osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku krajem septembra 2007. godine.

Kako je saopštila Kosovska policija, beživotno telo pronađeno je na putu Kačanik-Uroševac, bez znakova života, a nedaleko odatle pronađeno je i jedno zapaljeno vozilo.

Prema prvim informacijama sa uviđaja, sumnja se da su nepoznate osobe pucale na vozilo kojim je upravljao ubijeni i zatim napustile lice mesta u nepoznatom pravcu.

„Nedaleko od mesta događaja, u selu Sopotnica kod Kačanika, pronađeno je još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom, i postoji sumnja da su osumnjičeni, nakon izvršenja ubistva, zapalili vozilo i pobegli… Telo stradalog N. C u starosti 48 godina upućeno je na obdukciju u Institut za sudsku medicinu u Prištini. Timovi regionalne policije u Uroševcu iz različitih sektora neprestano rade na prikupljanju informacija na terenu kako bi se slučaj razjasnio što je pre moguće”, navodi se u izveštaju policije, javlja Srpska informativna agencija SIA.

Mediji prenose da se radi o Ceni, bivšem pripadniku „OVK”, koji je bio osumnjičen za trostruko ubistvo u Kačaniku koje je počinjeno krajem septembra 2007. godine.

Okružni sud ga je proglasio nevinim, a njegovo ime se ponovo pominjalo u vezi eksplozije u baru „Sekiraća” u Prištini, za šta je, takođe, oslobođen krivice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS