calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO Pogledajte šta Janjuš radi u Prijepolju? IZNENADIĆETE SE! ANELI ILI MAJA? (VIDEO) “REKLA SI DA PLJUJE KRV, A ON PUŠI CIGARU!” Marija Kulić otkrila kako je nastala slika ispred Zemunske bolnice Kraljica Njujorka ludo zaljubljena, poljupci zasladili titulu: Tako sam sretna Neno Murić najavio goste na koncertu u Domu mladih: “Veliki izazov” KONAČNO ZAVRŠENA VJEŠTAČENJA U SLUČAJU DANKE ILIĆ: Tri kamere snimale u vrijeme njenog nestanka! Stigli rezultati iz Beograda Mašina usmrtila radnika u Gračanici: Tijelo potpuno smrskano Direktor banke u BiH osumnjičen da je oštetio šest osoba za 668.199 KM HARIS Džinović PROMIJENIO NAVIKE: U šok izdanju, svi se pitaju šta je u pitanju! Otkriveni detalji razgovora Maje sa OVIM MUŠKARCEM! “Sad joj prija pauza” Objavljena knjiga Seada Hasovića “Dnevnik noćnog urednika”: Promocija u subotu u rodnom Brčkom STANISLAV NAPOKON PREKINUO ŠUTNJU: Zaprepastiće vas razlog raskida sa Majom! HAOS U ŠIMANOVCIMA: Da li je rijaliti vrijedan života? SLOBA VASIĆ PROŠAO PAKAO OVISNOSTI! Pjevač zbog lijekova za smirenje preživio horor! HYPE EKSKLUZIVNO OTKRIVA: “GUBI SVIJEST! Povrede LICA, grudnog koša, GLAVE!” Otkrivamo u kakvom je stanju Siniša Kulić primljen u BOLNICU – IZVJEŠTAJ LJEKARA specijaliste KBC Zemun! Iz BIHAMK-a upozoravaju na jak vjetar: Učestali i odroni kamenja ČUVENI SRPSKI BIZNISMEN HELIKOPTEROM NAPUSTIO ZEMLJU: OSTAVIO FIRMU U STEČAJU, A UZ TO PRODAJE ČAK I SVOJ “HRAM”

URNEBESNO SMEŠNO! Deniz Dejm SPUSTILA “ZADRUGARKU”: Ja sam svetska zvezda a ti si SELJANKA, NE MOGU DA ČISTIM FRIŽIDER MORAM U AMI G SHOW!

Objavio: RHT
13/01/2022 11:57 AM

Popularni Tiktoker Alen Kuzmić, je oduševio sve svoje pratioce urnebesnim videom besprekorno imitirajući kontroverznu učesnicu “Zadruge” Deniz Dejm.

https://www.instagram.com/p/CSzjZlAiBtU/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Ovaj poznati Tiktoker koji u svojim videima najčešće otvara usta i pozira, dok u pozadini ide neka govor ili pesma, voli da učestvuje i u nekim izazovima.

TikTok je iz dana u dan sve popularnija društvena mreža gde najzanimljiviji korisnici pokušavaju da privuku svoje pratioce.

https://www.instagram.com/p/CSoeeh4iHdP/?utm_source=ig_web_copy_link

 

-Ja sam svetska zvezda a ti si seljanka, ne mogu da čistim frižider, moram u Ami G Show – oduševio je Alen ovim citatom iz rijalitija, otvarajući usta tako da je na kraju sve ispalo besprekorno. Moramo priznati da je ovaj TikTok nastup delovao skoro pa autentično.

 

-Svi smo nekad Deniz Dejm – napisao je komentar Alen Kuzmić.

Pogledajte ovaj urnebesni video!

AUTOR: hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS