calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala

”URAGANKI” hakovali INSTAGRAM profil!

Objavio: RHT
15/11/2021 11:00 AM

Niko ne može da poveruje u to da bi sama uradila ovako nešto.

Atraktivna uraganka, Ksenija Knežević, danas je šokirala svoje pratioce na Instagramu, jer je sa svog naloga obrisala sve fotografije!

 

Ovaj potez je veoma čudan kada je u pitanju Ksenija, s obzirom da ona, isto kao i druge dve uraganke, redovno objavljuje svoje fotografije i storije upravo na ovoj društvenoj mreži, na kojoj i sada ima preko 364.000 pratilaca.

S druge strane, vrlo je moguće da se Ksenija našla na meti hakera upravo zbog velikog broja pratilaca, jer bi ovako “jak” profil bilo lako prodati za veliku sumu novca.

One ne bi bila prva, a verovatno ne ni poslednja ličnost sa domaće javne scene koja je iskusila ovu neprijatnost.

Printskrin

Podsećamo, nedavno je Marijana Mićić imala sličan problem koji je, srećom, brzo rešila.

Možda bi Ksenija mogla da pita nju za savet kako da povrati svoj profil, a dotle, možemo samo da nagađamo šta je se desilo sa Ksenijnim fotkama.

IZVOR: ALO.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS