calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom DRUGI PIŠU: Filmski hit prema životu Ace Lukasa dobio nastavak: Dio kadrova snimljen je u Zagrebu TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU? Prevara za Ginisa: Zaposlila se u 16 kompanija, a nikada se nije pojavila na radnom mjestu Formiran predmet u Tužilaštvu HNK: Kamenolom u Jablanici Šta se dešava s vašim organizmom ako pretjerano konzumirate so TERZU STIGLO GORKO KAJANJE Zažalio zbog varanja trudne vjerenice EVO KAKO IZGLEDA VELJKO PILJKIĆ BEZ BRADE I DUGE KOSE! Seka Aleksić podijelila fotku svog muža, pa pokrenula lavinu komentara! Totalno je neprepoznatljiv! (FOTO) Kako razlikovati kopiju od originalnog parfema? Oglasila se Nina Badrić: BiH je uvijek bila zemlja gdje sam široke duše i velikog srca dočekana ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon” Megan Markl izgledala zapanjujuće dobro na crvenom tepihu: Da li je ovo bilo prikladno? VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

STIGLO HITNO UPOZORENJE IZRAELSKOJ PREDSTAVNICI: Ne smije da napusti hotelsku sobu, zahtijeva se i da joj se zabrani takmičenje!

Objavio: RHT
04/05/2024 10:30 PM

Upozorenje izraelskoj predstavnici

Photo: Profimedi/Upozorenje izraelskoj predstavnici

Izraelskoj predstavnici na ovogodišnjem izboru za pjesmu Evrovizije Eden Golan rečeno je da ne napušta hotelsku sobu, osim ukoliko ide na nastupe i zvanične događaje Evrovizije, zbog pro-palestinskih protesta u švedskom Malmeu, gradu gdje se održava ovo takmičenje.

Njoj su iz policije rekli da ostane van vidokruga javnosti sem za vrijeme nastupa, prenio je Juronjuz.

Ona je stigla u Malme ovog vikenda, uz jake mjere bezbj

ednosti, noseći bedž u znak solidarnosti sa taocima koje još drži Hamas.

Švedska policija je u stanju visoke pripravnosti, a zatražila je pojačanje iz Danske i Norveške za najveće evropsko takmičenje u pop muzici.

Pozivi za bojkot događaja su stigli odavno, a više od 1.000 švedskih umjetnika zahtijevalo je da se Golan zabrani da učestvuje, kao i 1.400 finskih radnika iz oblasti umjetnosti.

U Malmeu je u petak spaljen Kuran, dok je, kako je pisao Tajms of Izrael. Jedan od aktera spaljivanja muslimanske svete knjige, bio ogrnut izraelskom zastavom, dok je izgažena palestinska zastava.

Izbor za najbolju pjesmu Evrovizije biće održan u periodu između 7. i 11. maja u Malmeu.

Čitajte i:”MUŠKARAC UPERIO PIŠTOLJ NA KARLEUŠU U BUDVI: Prijetio joj oružjem, pjevačica bila van sebe!”

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS