calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična”

UPOZNALA USPEŠNOG BIZNISMENA: Ljupka Stević ponovo zaljubljena?!

Objavio: RHT
08/02/2023 3:30 PM

Prva asocijacija na pop-folk pevačicu Ljupku Stević, još od velikog ljubavnog skandala koji je napravila pre skoro tri godine, jeste automobil, i to polupan.

Foto: ATAImages

Ljupka je u naletu ljubomore svom bivšem partneru razlupala čak dva automobila, a iako se nakon skandala požalila da zbog toga nijedan muškarac nije smeo da joj priđe, situacija se sada preokrenula.

Kako mediji saznaju od izvora bliskog Stevićevoj, 2023. godina donela je atraktivnoj i temperamentnoj pevačici boljitak kako na emotivnom tako i na materijalnom planu, pošto ima novog udvarača koji se ludo zaljubio u Ljupku i kome ne smeta kako je završila prethodnu vezu, pa da bi joj to i dokazao, rešio je da joj pokloni novi skupoceni automobil.

Brojni nastupi po zemlji i inostranstvu sjajna su prilika da Ljupki prilaze razni muškarci i udvarači. Među svima njima izdvojio se jedan mladi biznismen iz inostranstva koji poslednjih meseci pokušava da je osvoji – počinje izvor, i dodaje:

Foto; Printscreen Instagram

– Upoznali su se na jednom od njenih nastupa krajem prošle godine kada je pevala za uži krug ljudi gde je prisustvovao i ovaj momak. Tada su razmenili telefone i ušli u komunikaciju. Videli su se nekoliko puta, a potencijalni dečko ne prestaje da osvaja Ljupku, koja mu se izuzetno dopala kako fizički tako i karakterno.

Pevačica i biznismen ne žure kada je u pitanju definisanje njihovog odnosa, ali mladi momak ne prestaje da je iznenađuje sitnim, a kako izvor navodi, i krupnim znacima pažnje.

– Iako ovaj momak ne živi u Srbiji, ne predstavlja mu problem da dođe i ostane nekoliko dana da bi se video s Ljupkom. Cveće, parfemi i slatkiši, kao sitni znakovi pažnje, postali su svakodnevica, a sada je rešio da je iznenadi i novim skupocenim automobilom – priča izvor.

Foto: Printscreen Instagram

Tragom ovih saznanja pozvali smo pevačicu da proverimo da li je informacija do koje su mediji došli tačna, a nakon njenog prvobitnog šoka, usledio je smeh. Ipak, kako kaže, vozilo koje očekuje keširaće ona.

– Tačno je da imam udvarača i da očekujem novi automobil, ali ne dobijam ga od njega, već sam ga sama sebi kupila. Poželela sam da se na početku godine častim, a udvarač je tu, pa ćemo videti šta će biti – rekla nam je Ljupka, i dodala:

– Reč je o novom automobilu i marki kojoj sam godinama verna – rekla je Stevićeva.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS