calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE! LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve

Uplašeni đaci odbijaju da se vrate u školu na Vračaru: Roditelji žele da se izoluje mjesto zločina

Objavio: RHT
08/05/2023 3:02 PM

Većina roditelja djece iz beogradske Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” – čak 60 posto njih, želi da se njihova djeca integrišu u zajednicu, ali ne u istoj zgradi u kojoj je počinjen zločin – rekao nam je jedan roditelj i pojasnio da njihov zahtjev nije da se djeca trajno ispišu iz ove škole, već da se samo privremeno izmjeste.

Foto: HYPETV

Otac ističe da dosta djece odbija da se vrati u školu, jer se plaše da uđu u nju. Mnogi su u strahu da napuste i stanove gdje žive.

– Kada smo pomenuli renoviranje nismo imali u planu da pravimo Diznilend za djecu, ništa megalomanski, već da se preurede prostorije u kojima se odigaro krvavi zločin. Prije svega ulaz u školu, hodnici, da se izoluje mjesto zločina, da djeca koja se vraćaju u školu ne doživljavaju traumu iznova, a da đaci koji će krenuti u tu školu ne upiru prstom – izjavio je otac.

Roditelj učenice OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru potvrdio nam je i da će sutrašnjoj školskoj sednici prisustvovati i pripadnici MUP-a:

Foto: HYPETV

– I njihova podrška nam znači, ali bismo voljeli i da se dogovorimo sa Gradskom upravom da se omogući prostor djeci u kojem će se integrisati u zajednicu, sve dok ne srede prostorije škole – završio je on.

(hypetv.rs / pink.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS