calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

“UNIŠTILA BIH NJIHOV BRAK” Brutalno oglašavanje Anitine ljubavnice, žestoko isprozivala Matoru i javno rekla ovo!

Objavio: RHT
17/11/2023 7:00 PM

Haos oko Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović ne jenjava, a razlog je Matea Car i prepiske koje su izašle u javnost, tačnije, koje je Matea objelodanila.

Naime, sada se oglasila i Tiktokerka koja je iznijela svoju stranu priče.

– Vrlo je lako izmanipulisati narodom. Djevojka od 21 godinu, sad će da okrene, odnosno već i jeste, čitav narod protiv mene. A hoće li sve što kaže na moju štetu, obrisati činjenicu da je nastavila pisati sa mnom i potencirala flert, pristajala na isti i dovela u pitanje svoju vjernost svime time? Obraćanje mene na ovu temu je ovdje završeno. Svi intervjui koje sam dala, dala sam. Moja priča je ispričana, koji god cilj da je bio. Da sam planirala uništiti brak, uništila bi ga na dan vjenčanja. Kao što Matora kaže, više me ona pljuje, nego Anita koja je glavni akter ove afere. To dovoljno govori. Sve šta kaže protiv mene, kakva god da ja jesam na kraju dana, napominjem, neće obrisati činjenicu da je preljubnica – bijesno je poručila Matea.

Podsjetimo, Jovana Tomić Matora doživela je razočarenje kada je saznala za prevare koje je počinila njena supruga Anita Stanojlović.

Jovana je zatražila razvod, a od tada svađe ne prestaju.

Povodom toga oglasio se i Matorin otac Hranislav koji je otkrio da je pod lekovima.

On  je najprije priznao da neće podnositi tužbe jer želi da se potpuno odvoji od trenutne situacije.

– Tužbe nemam namjeru da podnosim. Ona je bila ovdje dan pred ulazak u rijaliti. Mi nismo željeli da je vidimo uopšte, ali tada smo prihvatili. Ja sam se pozdravio normalno, sjedila je sa majkom ispred, ali poslije svega ovoga neću da je vidim – rekao je misleći na Anitu.

Hranisav je rekao i da nije bio u bolnici kako se navodilo, ali da jeste pod lijekovima.

– Ne, nisam bio u bolnici, ali jesam pod lijekovima. Kao što sam već rekao, majka joj je van sebe. Kad idete da kupite mače ili kuče vi tražite pedigre, samo ću to da vam kažem. Samo želim da se otkačim – rekao je on.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS