calendar

Nedelja 30. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ I LUKAS ODUŠEVILI UPRKOS PREPREKAMA: Otpjevali dio svog dueta “Sad i zauvijek” i publiku bacili u trans! “Drugi izvođači su PROBILI TERMINE” ACA LUKAS NA NASTUPU U CIRIHU OTPJEVAO JEDAN HIT zbog BAHATOSTI KOLEGA i nemarnosti organizatora RODITELJI JE SE ODREKLI ZBOG PARTNERA: Nadica Ademov otvoreno o najbolnijem periodu u životu SKANDAL U CIRIHU! Zbog neodgovornosti organizatora publika ostala uskraćena za nastup Ace Lukasa: Pjevač se oglasio za Hype! SLAVLJE U DOMU NIKOLE ROKVIĆA! Pjevač se hitno oglasio i javno objavio: SLAVI SE ROĐENJE! ŽIVI KAO PODSTANAR: Ben Affleck iselio iz doma kojeg je dijelio s Jennifer Lopez JOŠ JEDNO LICE UHAPŠENO ZBOG TERORIZMA! Oglasio se Dačić, evo o kome je riječ BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Karleuša odgovorila Vojažu: MANJI SI OD SPERMATOZOIDA u koji te je VRATILA NANOGICA! ANA KORAĆ OBJAVILA FOTKE SA VJENČANJA! Zvanice zabavljao Zdravko Čolić Đurina kćerka Zala duhovita na oca: Ne znam ni ja čija sam, al znam da sam naša Odlična Švajcarska izbacila očajnu Italiju, dobit ćemo novog prvaka Evrope PROGLAŠEN CRVENI NIVO PRIJETNJE OD TERORIZMA U SRBIJI! Narednih dana stroge kontrole na većim skupovima, policija će obezbjeđivati čak i tržne centre MUP KS o stravičnom ubistvu na Pofalićima: Policiju je pozvala svekrva i kazala da se snaha ubila LJUDI BIJESNE ZBOG OBJAVE DENIZ DEJM! Otkrila zašto je PREKINULA TRUDNOĆU – sada je PREŠLA SVAKU MJERU! HITNO UHAPŠEN POZNATI GLUMAC! Optužen za zlostavljanje djece, prijeti mu do šokantna kazna zatvora! Poznati meteorolog najavio dramatične promjene: ‘Atmosfera će se užariti, a onda slijedi šok’

UMRO REGIONALNO POPULARNI RIJALITI UČESNIK: Oženio se pred KAMERAMA, a žena ga OTROVALA?! ŠOK!

Objavio: RHT
13/06/2024 5:20 PM

Umro regionalno popularni rijaliti učesnik

Bivši učesnik rijalitija “Ljubav je na selu”, Marijan Cerovac, preminuo je iznenada, a prema informacijama koje je prenijela televizija RTL, Cerovac je izdahnuo prošlog četvrtka. Tužne vijesti o njegovoj smrti potvrdio je i Zvonko Šantalab, takođe učesnik pomenutog TV formata. Kako je istakao, uvijek je bio sumnjičav prema iskrenim namjerama Cerovčeve supruge, inače Tajlađanke, Peti.

Republika
Umro regionalno popularni/Foto: printscreen

Naime, tokom svog učešća u rijalitiju, Marijan nije uspio da pronađe ljubav među kandidatkinjama. Međutim, sudbina mu je donijela sreću izvan kamera kada je upoznao Tajlanđanku Naranphat Cerovac Madarat, poznatu kao Peti. Njih dvoje su pronašli ljubav i njihov brak je bio posebno emotivan trenutak koji je zabilježen pred kamerama.

Međutim, kako je Zvonko oktrio, Marijan je, navodno, pred smrt prijatelju otkrio da ne želi čuti za svoju suprugu.

– Za nju nije htio više da čuje. Ona mi se javila kad je došao u Zagreb, a ja sam je pitao kako je mogla polumrtvog čovjeka pustiti samog na let od 24 sata, a ona je samo ćutala. Nije joj bilo dovoljno 100 eura, nego je htjela 500 – bio je iskren Šantalab, pa je dodao:

Republika
Marijan Cerovac sa suprugom Tajlađankom, Peti

– Sin je oca dao na obdukciju, ovdje u Zagrebu, kako bi se u noktima, kostima i kosi vidjelo ima li tragova trovanja. Ako se to utvrdi, ona će biti krivično gonjena. Lako je dokazati da ona nije imala novca u džepu i da je sve Marijan plaćao. On mi je priznao da ga je i prevarila. Rekao mi je: “Zvonko, bio si u pravu za sve, žao mi je, napravio sam glupost”. Njegov sin mi je na kraju kazao: “Znam da mi je otac bio budala cijeli život, a sad je otišao kao budala bez para”.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/republika.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS