calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica

IMALA JE 53 GODINE: Umrla jedna od najljepših glumica na svijetu

Objavio: RHT
30/05/2024 5:00 PM

Umrla jedna od najljepših

Glumica i TV voditeljica Anastasija Zavorotnjuk umrla je u noći, 30. maja, nakon duge bolesti, u 53 godini.

Umrla jedna od najljepših/Foto: Instagram

Poruka o tome pojavila se na njenim stranicama na društvenim mrežama. Informaciju o glumicinoj smrti potvrdio je TASS-u, njen direktor Stanislav Hristov.

Dragi prijatelji! Nemoguće je razumjeti i veoma je teško pronaći prave riječi. Naša Nastja je večeras preminula poslije duge i teške bolesti. Zahvaljujemo se svakom od vas koji je iskreno želio dobro, molio se za zdravlje i vjerovao. Nastja je uvijek osjećala i zaista cijenila vašu podršku – stoji u postu na stranici glumice.

Zavorotnjuk je imala i zanimljiv ljubavni život. Udavala se tri puta. Prvi brak bio je s njemačkim biznismenom, a potrajao je samo godinu dana. Drugi je bio s Dmitrijem Striukovim, a zajedno su otvorili agenciju za nekretnine. S njim je dobila i troje djece. Zatim je hodala s kolegom iz serije “My Fair Nanny”, Sergejem Žigunovom, a par je bio zajedno dvije godine – od 2006. do 2008. Te 2008. uslijedio je i treći brak, onaj s umjetničkim klizačem Petrom Černiševim. Par je 2018. dobio kćerku Milu.

Borila se dugo sa zloćudnim tumorom na mozgu, a mnogi su je smtrali najljepšom glumicom na svijetu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS