calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

ULOŽIO BOGATSTVO U RENOVIRANJE: Mirko Šijan postao ugostitelj!

Objavio: RHT
06/12/2022 12:30 PM

Dobro mu ide

FOTO: ATA Images

Mirko Šijan rešio je da se baci na ugostiteljstvo i sa najboljim drugom otvorio kafić na Čukarici. 

Kako izvor blizak ovom kontroverznom momku otkriva, Šijan je dobio veliku podršku majke Goce Božinovske , a u renoviranje lokala uložio je veliku sumu novca.

FOTO: ATA Images

– Mirko je oduvek želeo da otvori svoj lokal kako bi imao sigurnu zaradu, a kada mu se ukazala prilika da preuzme kafić od jednog svog poznanika, prihvatio je bez razmišljanja. Pozvao je prijatelja i pitao ga je da li želi da mu se pridruži. Dogovorili su se oko podele poslova, a potom angažovali tim koji je kroz dve nedelje potpuno renovirao prostor – kaže izvor i otkriva da se Gocin naslednik pokazao odlično u novom biznisu. 

 Iako nije bio siguran da će mu posao krenuti, pokazao je da se odlično snalazi. Često i sam ode u nabavku i brine se o finasijama iako ima menadžera. Osim toga, njegova trudna verenica mu pravi društvo i nema dana da oni bar na nekoliko sati nisu u lokalu sa svojim prijateljima – zaključuje izvor za Alo.rs.

Foto: Printscreen Instagram

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa Mirkom koji nije želeo da komentariše papreno ulaganje u novi lokal. 

 Istina je da sam otvorio lokal sa dobrim drugom, ali zaista ne bih pričao o troškovima i zaradi – rekao nam je Šijan.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS