calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

UKRADENI VREDNI REKVIZITI IZ SERIJE “KRUNA”!

Objavio: RHT
01/03/2022 11:00 AM

Netfliks je potvrdio da je nekoliko vrednih rekvizita ( antikviteta) ukradeno iz njegove ekstravagantne i nagrađivane serije “Kruna” (engl. The Crovn) Zanimljivi predmeti  iz serije navodno su ukradeni 16. februara, a predmeti su vredni 150.000 funti (oko 180.000 evra)! Ova krađa je izazvala policijsku istragu, koja je sada trenutno obustavljena.

Foto:Printscreen

Policija Južnog Jorkšira otkrila je da su u Donkasteru provaljena tri vozila sa rekvizitima koji se koriste na televiziji i filmu.

Portparol snaga je rekao: “Policija je pozvana u sredu 16. februara u 16.30 posle prijave o krađi iz vozila na Pastures Roadu u Donkasteru.

“Policicijski službenici su istražili krađu, ali su sve postojeći nalazi u istrazi za sada iscrpljene. Slučaj je obustavljen do novih saznanja u istrazi.

Tvrdi se da je ukradeno oko po nekim navodima preko 200 predmeta, uključujući skupu repliku ruskog Faberžeovog jajeta koje su kupili kralj Džordž V i kraljica Marija, nakit, sat, srebrni pribor i kandelabar prenosi Metro.

U pokušaju da povrati predmete ukoliko lopovi pokušaju da ih prodaju, studio “Netflix” je dao opis nekih od njih nedeljnoj publikaciji Antiques Trade Gazette:

Replika Faberžeovog jajeta za carsko krunisanje iz 1897.godine
12 kompleta srebrnih kandelabra
Sedam zlatnih kandelabra
Brojčanik sa sata dede Vilijama IV (ali ne i dugačka futrola u kojoj je bila zatvorena)
Neke ruske verske ikone
Srebrni toaletni sto od 10 komada
St Louis pozlaćeno Kristalno stakleno posuđe i dekanteri.

“Ukradeni predmeti nisu nužno u najboljem stanju i stoga imaju ograničenu vrednost za preprodaju“, rekla je za Gazet Alison Harvey, dekoraterka “Kruna” scenografije.

Međutim, oni su vredni kao delovi za britansku filmsku industriju prenosi Varety.

“Banda je uspela da provali su tri vozila u kojima su se nalazili rekviziti koji se koriste u filmovima i TV-u gde su ujraki vredne rekvizite vezanu za seriju

Portparol Netfliksa rekao je da incident neće odložiti snimanje jer će se “pronaći zamene“.

Izvor: zanimljivostidana.com/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS