calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO)

POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega

Objavio: RHT
06/07/2024 9:30 PM

Uhvaćeni zajedno

Sve su glasnije priče da su Indi Aradinović i Zoran Marijanović u vezi, a sada su ponovo uhvaćeni zajedno.

Uhvaćeni zajedno/Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Naime, pjevačica je sad prvi put na društvenim mrežama podijelila kako uživa sa njim.

Brojanica i njena noga na njegovim grudima bili su u prvom planu, dok je Indi pokazala i jednu fotografiju na kojoj drži čašu u ruci.

Zoran je prije par dana rekao da mu je Indi “prirasla srcu” i da je “ponosan na nju”, dok ona navodi da je njega “lako voljeti”.

Pjevačica Indira Aradinović Indi predložena je tada za svjedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću, za ubistvo Jelene Marjanović.

-Čula sam, obaveštena sam. Zatečena sam tim izlaganjem jer od tragedije nisam imala kontakt sa Zoranom… Zapravo imala sam kontakt ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Ne vidim kakve ja veze imam sa celim tim slučajem, nije mi jasno odakle to. Poslovno smo sarađivali, to stoji, jer on je kompozitor, a ja sam pevačica. Napravio mi je najveći mega hit „ Bato bre“ . Da kažemo obeležio je moju karijeru na taj način. Profesionalno smo komunicirali – poručila je Indi za 24sedam.rs.

Čitajte i JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata!

Pisali smo o tome da je Saša Mirković sa ponosom objavio raspored nastupa koje je zajedno sa Aleksandrom Vuksanovićem zakazao za naredni period.

Na svojim društvenim mrežama istakao je da je Aca Lukas ponovo nadmašio svoje kolege. I to zakazujući ubjedljivo najviše nastupa tokom ljetnje sezone, te da jedva ima slobodne dane tokom ljeta.

Sada je Vuksanović potvrdio da je jedan on najpopularnijih muzičkih zvijezda na Balkanu.

Naime, još jednom je napravio žurku za pamećenje u dubke punom klubu u Bosni i Hercegovini.

Detaljnije čitajte OVDJE

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/Hypetv.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS