calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

UHVAĆENA U NJEGOVOM DRUŠTVU! Ana Korać ima NOVOG DEČKA! (FOTO)

Objavio: RHT
24/03/2022 1:00 PM

Starleta i bivša rijaliti učesnica Ana Korać susrela se sa pevačem Tonijem Kaluđerovićem, a snimile su ih kamere.

Paparaco lov

 

Njih dvoje su odvojeno džipovima došli do jednog mesta gde je Toni ušao u Anin automobil i pao je poljubac u kolima.

Koraćeva je potom stala na rezervisano mesto zbog čega je upozorena, pa se pomerila. Na kraju su zajedno ušli u jedan modni studio, a uhvatila ih je kamera “Paparazzo Lova”.

Kako se navodi, Toni je počastio Anu komadom iz prodavnice. Ono što je malo poznato jeste da je Koraćeva bila manekenka u jednom od njegovih spotova. Njih dvoje viđanje su završili tako što su otišli zajedno na ručak.

Inače, svima je poznato da je Ana ljubitelj skupocene garderobe, a redovno se pohvali komadima na društvenim mrežama.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS