calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO) Press konferencija povodom katastrofe: Vlada FBiH proglasila vanredno stanje Đelmo: “Spasili smo dječaka kojem su roditelji poginuli na licu mjesta, bio je pod podzidom” Ovo je snimak iz zraka poplavljenih područja: Ljudi se bore za živote

Uhapšena tri policajca iz Dervente biće suspendovani

Objavio: RHT
12/03/2024 4:20 PM

Uhapšena tri policajca iz Dervente

Tri policajca iz Dervente hapšena zbog sumnje da su primili mito i zloupotrijebili službeni položaj biće suspendovani.

Uhapšena tri policajca iz Dervente / Foto: RTRS

Uhapšena tri policajca iz Dervente

Protiv njih će biti podnesen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka, saopšteno je iz MUP Republike Srpske.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUPRS predali su Republičkom javnom tužilaštvu lica inicijala I. Z., J. Z. i N. Š. Oni su lišeni slobode zbog osnova sumnje da su izvršila više krivičnih djela primanje mita. Kao i krivično djelo zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

Protiv ovih lica je podnesen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima. Takođe protiv M. M., V. Đ., D. Ž., M. A., S. M., S. S., P. S., G. T. i M. A. iz Dervente i D. B. iz Bosanskog Broda podnesen je Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu davanje mita.

Prilikom realizacije navedenih aktivnosti izvršeni su pretresi na više lokacija na području Dervente i Bosanskog Broda. Tom prilikom su pronađeni predmeti koji mogu poslužiti u daljoj istrazi.

Teška krađa

S druge strane, policija iz Teslića je uhapsila M. B. iz ove opštine jer se sumnjiči da je izvršilo krivično djelo teška krađa.

U saopštenju Policijske uprave Doboj se navodi da je juče na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću izvršen pretres navedenog lica. Kao i pretres putničkog automobila i objekata koje koristi navedeno lice.

“Tom prilikom je pronađeno i oduzeto novac u iznosu od 2.060 KM i 2.805 eura. Takođe pronađeni su i odjevni predmeti i predmeti koji su korišteni prilikom izvršenja navedenog krivičnog djela.” – naveli su iz policije.

Dodali su da im je 9. marta prijavljeno je da je izvršena provala u prostorije jedne benzinske pume u Tesliću odakle je otuđen veći iznos novca.

“Operativnim radom na terenu policijski službenici su identifikovali navedeno lice. Za njih postoji osnov sumnje da je izvršilo navedeno krivično djelo. Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv navedenog lica Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu.”, istakli su iz policije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS