calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TEODORA UHVAĆENA SA NJIM U PROVODU BEZ BEBICE! Delićevu je ovaj rijaliti učesnik pipkao po grudima! (FOTO) DA LI ĆE BAKA PRASE BITI SUPERVIZOR RIJALITIJA “IMANJE”?! Saša Mirković šokirao objavom, odluku prepustio gledaocima! ZA JEDNU MINUTU ZARADI 2000 KM! Šokantna istina o ZARADI ZDRAVKA ČOLIĆA! Ovako se slavi medalja: Nikola Jokić skinuo majicu i zapjevao Danijela Martinović konačno sretna u ljubavi: Osoba sam od trenutka Počeo protest u Beogradu: Građani se protive kopanju litijuma, poručuju da rudnika neće biti ŽELJKU SAMARDŽIĆU NEIZLJEČIVA BOLEST PROMIJENILA ŽIVOT IZ KORJENA! Pjevač otkrio sve o terapiji, pa rekao ko mu je bila najveća podrška! Ralf Schumacher uživa sa svojim momkom, razmjenjivali poljupce na jahti Rijeka ljudi na dženazi bivšem igraču i treneru Sarajeva Dženanu Uščupliću LUKASOVA KĆERKA SA ĐOKOVIĆEM Viktorija u Novakom društvu, njena majka objavila sve javno, pa poslala jaku poruku! Nina Badrić pokazala čime raspolaže: Skinula se u bikini pa izazvala lavinu komentara BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti! EKSKLUZIVNO U EMISIJI D-CAST KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Progovorio o kćerci Aleksandri, kriminalnoj prošlosti, kao i o ocu svoje unuke Magdalene! Uhapšena nastavnica srednje škole,iskoristila maloljetnog učenika: “Idem u zatvor, jel da? Idem? Izgubit ću sve, posao, porodicu, supruga…” JELENA ĐOKOVIĆ PITALA VIKTORIJU BEKAM ZA SAVJET! Žena najboljeg tenisera svijeta otkrila da je bila anksiozna zbog ovoga! Evo ko se najviše u Evropi ljuti, a ko je pod stresom: U koju grupu spada BiH

Uhapšena nastavnica srednje škole,iskoristila maloljetnog učenika: “Idem u zatvor, jel da? Idem? Izgubit ću sve, posao, porodicu, supruga…”

Objavio: RHT
10/08/2024 4:00 PM

Uhapšena nastavnica srednje škole

Tejla Brajli je bila histerična kada je policija došla da je uhapsi

Brajli: Slala učeniku obnažene fotografije. Facebook

Australijanka Tejlu Brajli (Tayla Brailey)uhapšena je u srednjoj školi u Australiji nakon što su inspektori došli do dokaza da je bila sa sedamnaestogodišnjim učenikom te škole. Šokirana Australijanka policajce je u školi dočekala riječima: “Idem u zatvor, jel da? Idem? Izgubit ću sve, posao, porodicu, supruga…”, prenosi Telegraf.rs.

Bila histerična

Kako prenose australijski mediji, optužena je za seksualni odnos s učenikom, silovanje i diranje djeteta mlađeg od 17 godina.

Daily Telegraf piše kako je bila histerična kad je policija došla da je hapsi.

Prema optužnici, učiteljica je prvo učeniku poslala snimke na kojima je gola. Slala mu je i fotografije. Dopisivali su se preko Snapchata od jula. I on je njoj slao fotografije i snimke.

Potom ga je učiteljica pozvala kod kuće. Odvela ga je u sobu gdje ga je iskoristila. Sedmicu dana kasnije rekla mu je da ima pauzu u školi i da bi htjela da se vide.

Imali su odnos u automobilu nakon čega je popila tabletu za dan poslije. Nastavili su da komuniciraju i u jednom trenutku pitala je učenika da li je nekome rekao za njihov odnos. On je rekao da nije.

Podrška porodice

Policiji je kasnije rekao kako joj je slao fotografije da bude sretna i da se ojećao kao da to mora učiniti. Hvalio se time prijateljima i glasine su stigle i do škole. Na kraju i do policije.

Kako pišu australijski mediji, učiteljica se udala prošle godine, a porodica i suprug je podržavaju. Bili su i s njom na sudu.

Sudija joj je dao da se brani sa slobode nakon što je uplatila kauciju, mora se javljati u policiju triput sedmično i morala je da preda pasoš i zatvori sve profile na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

dnevniavaz.ba/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS